|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj narediti?
1.6.2005 11:19:53   
Maxica
No, se obračam še na ta forum-kaj bi naredile ve na mojem mestu:naša stvar je taka:
že četrto leto sem zaposlena za določen čas in pogodba mi poteče, ko se vrnem s porodniške. Šef mi je že lani obljubil, da ko se vrnem me-ali zaposli za nedoločen čas ali pa me sploh ne zaposli več. Ker pa bova z možem imela velike probleme z varstvom, sva se odločila, da bi probala delat na 4 ure, če bi se dalo na firmi to zmenit. Z varstvom pa takole-v našem vrtcu nimajo jasli, babice so še zaposlene, edino možno varuško (ki bo :duda: pazila, v kolikor grem jaz delat) pa sumimo, da rada občasno malo pregloboko pogleda v kozarec:(:(:(. Tako da kr vse bolj razmišljam, da bi morda kr doma ostala:zmeden:. V službo se vozim 50 km na eno stran, kar pomeni, da sem zdoma še dodatni dve uri. Kaj bi ve naredile na mojem mestu-glede službe in glede varstva? Imate kakšno svežo idejo, z :love: sva premlela že vse mogoče variante, a se nad nobeno ne navdušujeva kaj zelo. Hvala, hvala, hvala vnaprej.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj narediti?
1.6.2005 11:25:04   
Pajaca
Če je v teh 50km kje kakšen vrtec ki ima jasli, bi otroka vpisala tja. Varuški ki občasno pogleda v kozarec ne bi zaupala, ma niti za 5min na dan, kaj šele za celo dopoldne. Če boš delala le po 4 ure ti stvari ne bo spremenilo, še vedno te 6 ur ni doma. Tako da moj nasvet je da začneš gledat vrtce v malo širšem območju, potem pa se odloči če boš delala po 4 ure ali ne. Lahko gre po otroka v vrtec mož ali starši če pač vrtec res ni ful daleč od doma.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj narediti?
1.6.2005 11:29:32   
Maxica
Ma sranje je še, ker jaz delam v turnusu:(, moža ni doma od 7h do 17h. Sem že tuhtala tudi to varianto-ampak, ali je za voziti enoletnika vsak dan po teh naših groznih cestah:zmeden:? Zmedena, zmedena, zmedena sem.:(

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj narediti?
1.6.2005 11:44:48   
pety78
Malo pretehtaj stroške varstva, potne stroške (vključno s časom) in potem plačo....Če se splača voziti za 4 ure v službo...:zmeden:
Kaj pa vem. Jaz bi na tvojem mestu verjetno še malo ostala doma zraven otročeka in si pač v kratkem poiskala službo kje bližje doma.
To morata pa s partnerjem pretehtat,kako bi vama finančno zneslo in kakšen pomena dajeta temu, da je mamica še malo dlje doma z otrokom.

Pa veliko sreče!:rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj narediti?
1.6.2005 11:51:11   
Maxica
Hvala, Pety, jaz se tudi vse bolj nagibam v to smer. Ko bi le bila sigurna, da bom dobila kakšno službo bližje domu, čez par let. Al bo treba pa reskirat:zmeden:?!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj narediti?
1.6.2005 11:55:50   
baguSka
Najprej počakaj na direktorjevo odločitev. Sicer bi pa sama na tvojem mestu, če bi finance to dopuščale, ostala doma. Tako kot pravi pety. Pretehtaj finance s prevozom in varstvom.:zmeden2:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj narediti?
1.6.2005 12:23:33   
pety78
Saj veš, kaj pravijo. Kdor ne reskira, ne profitira. :)
Mislim pa, da to, da ostaneš doma z otrokom odtehta tiste finance. Seveda, če vama bo z eno plačo šlo skozi.
Pol veš, da je malo bitje najpomembnejše.

Veš kako se bo pa meni zgodilo. Jaz sem sedaj v MB, noseča, si pa s fantom počasi začenjava iskati stanovanje nekje v Kranju oziroma okolici (mimogrede, če katera ve za kaj pametnega ;)). Tako da bom po koncu porodniške ostala brez službe.

Saj nam ne bo hudega. Pač ne bomo razvajali otroka z vsak dan novo igračo. So naši starši in stari starši tudi preživeli z bistveno manj.Zato so znali tudi bolj ceniti stvari in se prej postaviti na lastne noge, kot se pa sedaj mi.
Da ima pa otrok mamico ob sebi, mu je pa tako najpomembnejše.
Ti se kar brez slabe vesti odloči tako, kot ti srce veli in misliš da je prav. Možek bo pa tudi vesel, ko ga boš vsak dan pričakala doma. :)-

Aja, še to. Naša mami se je po četrtem otroku tudi odločila ostati doma, pa se je prej vsak dan z avtobusom vozila cca 45 km v službo. Potem pa je delal samo oče, pa še hišo smo gradili. Res, da nismo imeli vsega, smo se pa zato razveselili vsake kinder jajčke, ki smo jo dobili, ko sta šla v Avstrijo.
Znam veliko bolj cenit stvari in sem samostojna že iz srednje šole.
Vsaka slaba stvar je za nekaj dobra, a ne?

Joj, sem se razpisala, da sem že pozabla, na kaj odgovarjam. :)-:)-:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj narediti?
1.6.2005 15:16:39   
natasa78
Če si lahko privoščiš seveda ostani doma!!! In ves čas iščeš službo, ko jo pa najdeš, poiščeš še novo varuško(seveda zanesljivo prijazno, zaupanja vredno osebo), pa je!! Za tako majčkene škratke je res nekaj najbolj čudovitega, če imajo možnost biti v domači oskrbi čim dlje...Če boš pa delala polovično, pa prav tako lahko poiščeš drugo varuško...
Pozdravček,Nataša.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj narediti?
1.6.2005 15:37:46   
mamsi
Ostani doma, če imaš možnost, lahko si v miru drugo službo iščeš in hkrati nudiš otroku to, kar najbolj potrebuje.;)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj narediti?
1.6.2005 16:31:11   
Gina
Premisli, kako je s finančno situacijo, potem pa naredi tako, da bo ok. Vrtec imaš tudi kje med potjo, npr. pri nas:)-:)-, tako da to ne bi smelo biti ovira. Bolj je odvisno, kaj si ti želiš, pa kaj lahko narediš glede na situacijo. Z eno plačo ni tako enostavno živet, se pa da, če ti to toliko ne pomeni.:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?