Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj obleči za civilno poroko? 28.5.2011 16:17:02
|
|
|
|
kajalin*
|
Nisi linka prpopala
|
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za civilno poroko? 28.5.2011 23:27:01
|
|
|
|
kajalin*
|
Zlo lušna oblekca
|
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za civilno poroko? 30.5.2011 14:52:48
|
|
|
|
diamantina
|
SIcer nisem takih mer, kot ti (170/54 - no, zdaj mogoče zaradi N malo več ) in sva se tudi poročila zgolj civilno v ožjem krogu. Oblečeno sem pa imela sicer belo oblekco, ampak je bila zelo poletno naravnana, tudi kupljena je bila v eni bolj navadni trgovini (za 20€ ), pa sem jo z enim bolerom zeleno zlate barve, sandali take barve in nakitom - samo ogrlica v zleno-zlato-beli kombinaciji ter preprostim šopkom čudovito dopolnila in če bi se morala še stokrat poročit, bi se ravno tako oblečena . Mož je bil čisto normalno elegantno - obleka, srajca in z mano ujemajoča se kravata.
|
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za civilno poroko? 31.5.2011 12:23:30
|
|
|
|
valerija77
|
res je lepa oblekca, cena pa še bolj in sicer 185 eur bom pač poiskala drugo verzijo inmislim da sem eno ravno danes našla, grem pa še jutri na lov
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Nosečnica z dojenčkom v prometu.пеперутка16Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?Zelo zadovoljna. (
100%)

Zadovoljna. (
0%)
Število vseh glasov: 1Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!