|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj po alergiji na mleko
6.1.2005 14:28:07   
tomazstefe
Živjo vsem,

zanima me če ima že kdo izkušnje z otrokom, ki je prebolel alergijo na mleko? po krvnih testih naj ne bi bil več alergičen in res ko dobi mleko se mu ne pojavijo izpuščaji. Problem pa je ta da dobi drisko.

Zanima me tudi če je kdo od vas bil na kakem provokacijskem testiranju alergije na mleko? Zadeva naj bi trajala 3 dni v pediatrični kliniki.

Hvala in lp.

PS. Sin je star 4 leta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj po alergiji na mleko
6.1.2005 16:10:26   
urši77
Nimam sicer izkušenj z alergijo na mleko, vendar pa zasigurno vem, da če si na neko stvar alergičen-SI ALERGIČEN DO KONCA ŽIVLJENJA. Alergija se NE pozdravi-nikoli. Jo imaš in pika!!!!
Možno pa je seveda da se kaže na različne načine,npr. z izpuščaji, bruhanjem, drisko, povišano temperaturo,otežkočenim dihanjem, hitro bitje srca,.....

LP in čimmanj težav:muca:

(odgovor članu tomazstefe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj po alergiji na mleko
6.1.2005 18:16:20   
Gina
Ja urši,imaš jo že, ampak se ne kaže v vseh življenjskih obdobjih v enako hudi obliki. Celo test je lahko negativen - preverjeno pri meni.

(odgovor članu tomazstefe)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj po alergiji na mleko
6.1.2005 20:05:09   
Sibil_
Če po mleku dobi drisko je zelo možno, da je INTOLERANTEN na laktozo.
Poskusi mu dajat samo npr.jogurte, sire...ne pa mleka tekočega...če se pri jogurtih in sirih ne pojavi driska, pri mleku pa ja, je zelo možna ta varianta.
Preizkusi-sicer pa tudi intoleranca na laktozo ne mine, pač nima organizem enih encimov za razgradnjo mlečnega sladkorja.:((
LP, pa upam da mine čimprej!:bravo:
Sibil

(odgovor članu tomazstefe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj po alergiji na mleko
7.1.2005 22:42:32   
BarbaraO
Urši77, veš, alergije, ki se pojavijo pri dojenčkih, načeloma niso do konca življenja, ampak lahko v določeni starosti izzvenijo (kot strokovno pravijo temu zdravniki). Tudi moja hčerkica ima alergijo na kravje mleko in jajca, ki pa naj bi do 5 leta izzvenela, torej izginila. Še vedno pa ni izključeno, da se ji bo pojavila npr. alergija na cvetni prah (midva s partnerjem sva jo dobila v najstniških letih). Ta pa bi verjetno ostala za vedno. Lahko jo le blažiš s tabletami in pravilno prehrano ter izogibanju travnatim površinam.

(odgovor članu tomazstefe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj po alergiji na mleko
18.2.2005 22:07:18   
urši77
Pozanimaj se, ker za to "ta drago" hrano država vsak mesec prispeva od 15.000-30.000sit! Sicer nisem sigurna za mlečno alergijo, za ciliakijo pa zagotovo:)

(odgovor članu tomazstefe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?