|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj po sadju?
27.8.2006 19:44:28   
neja76
Moja pupa je stara 5 mesecev in sma dopoldanski obrok že nadomestile z sadjem (še vedno ji malo dodam prilagojenega mleka), papama na žličko. Sedaj pa nevem kako naprej. Naj zdaj grema na popoldanski obrok in to z zelenjavo ali z kašicami, gresom, polento... ali naj prvo nadomestima obrok za čas kosila? Ali naj poskusim vse naenkrat.

SIcer ne vem kako bo z zelenjavo, saj je že pri sadju slab jedec, se zelo namučima, da pojema malo sadja. Nič ji ni dobro. Upam, da ne bo vedno tako.

Zanima me, kako ste ve nadomestile gosto hrano namesto mlekeca?

Lepo se imejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj po sadju?
27.8.2006 20:04:00   
Bonnie_RR
Jaz sem začela s sadjem, nadaljevala pa z zelenjavo, pireji, mlečnimi kašicami... V bistvu sem sadje uvajala samostojno in ko je pojedel za cel obrok, sem začela z zelenjavo in ostalim. No, to sem pa malo mešala, uvajala vzporedno, vendar ne na isti dan.
Midva sva kar hitro prišla na 3 goste obroke dnevno: dopoldne sadje, za kosilo zelenjava ipd., popoldne mlečna kašica. Je šlo kar na izi, ker mu je bilo večinoma vse všeč, kar je poskusil.user posted image

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu neja76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj po sadju?
28.8.2006 12:31:53   
Darči76
Jaz sem začela uvajati gosto hrano po dopolnjenem 6. mesecu. Zdaj bo vsak čas star 7 mesecev in imava 3 goste obroke:
- kaki teden sem mu dajala samo sadje dopoldan, ga preko podojila, ker je bolj slabo jedel
- kosilo sem začela uvajat, ko je sadja pri dopoldanskem obroku pojedel že precej več in sicer na začetku samo zelenjavo, tu pa tam kako juhico, prejšnji teden pa sem mu dodala še pire krompir in čez vikend riž ter piščanca (prsi)
- popoldansko malico sva se do prejšnjega tedna samo dojila, potem pa sem poskusila s skutkami ali pa s sadjem še enkrat
- večerni obrok pa sva že od 5. meseca jedla riževo kašico in koruzno kašico, potem kopanje in po kopanju še podoj

Od zelenjave sem mu najprej dala korenček, potem bučke in cvetačo, prejšnji teden pa še šinačo in seveda krompir. Najraje ima mešano zelenjavno kašico iz bučk in korenja.
Ker so zečlenjavne kašice čisto nezačinjene malo puste, mu dodam ali malo masla ali olivnega olja ali pa čisto malo soli.

Pa lepo papcajte!



_____________________________

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?