|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj potrebujem poleti????
10.2.2009 12:09:29   
xyzz
Pozdravljene, punce!

Saj vem, da se malo trapasto sliši že moj naslov, ampak moja prva dva user posted image sta rojena v zimskih mesecih. Zdaj pa bo user posted image privekalo na svet junija (če bo vse po pravilihuser posted image ).

Predvidevam, da hlačke/žabice iz pliša odpadejo, primeren je zgolj čist bombaž - to mi je jasno. Kaj pa majčke oz. bodiji? Pridejo v poštev le oni s kratkimi rokavi? To najbrž ni čisto res, kaj.

Lepo prosim tiste, ki imate "poletne"user posted image , da mi daste kak namig.

Hvala!

****
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj potrebujem poleti????
10.2.2009 12:18:47   
livia
Škoda nisi napisala kje živiš in kolk stopinj imate v stanovanju poleti. V blokih vem, da je tudi do 30 stopinj v stanovanju. Mi jih nimamo nikoli več kot 24. Poleti spimo v kovtrih. user posted image
Sigurno rabiš tudi kak body z dolgimi rokavi. Otroček naj bo en rokav več oblečen kot ti. Jaz bi imela na zalogi nekaj bodije tako z dolgimi kot kratkimi rokavi, pa kake majčke s kratkimi, da bi kombinirala ze čez body ali pa samostojno. Zabice bombaž, mogoče ene malo debelejše. Vsaj pri nas zvečer zahladi. Pidžamice, poletno spalno vrečo, lahle tanke dekice, klobučke, kratke hlačke. Večje kratke majčke imaš lahko tudi poleti na blaži čez, da ga ne opeče. To je to, več se ne spomnem.
Aja, mi smo poleti bili v kranjski, pa se spomnem, da sem rabila veliko flisa, raznih jopic in celo zimsko spalno vrečo. Sej pravim, odvisno od kod si.

(odgovor članu xyzz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj potrebujem poleti????
10.2.2009 12:22:15   
maja1488
Za prvi mesec ziher vse z dolgimi rokavi. Koža je še preveč občutljiva in bi ga samo malo sonca ožgalo. Kupi pa tak tanek in mehek bombaž. Po enem mesecu pa lahko že kratke rokave, če bo dovolj toplo.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj potrebujem poleti????
10.2.2009 12:44:05   
Belika
Mi bomo tudi poletnega imela (konec julija), stanovanje se nam segreje nekje do 26C, no ja razno če nas ne čako zopet kako ekstremno poletje. Če bo posreči bomo takrat imeli že klimo.
Priznam pa da glede oblačilc tudi sama nimam pojma kaj in koliko. Včasih me ima da bi kupila kak luštkan kompletek, pa me je strah da bom kupila zimskega ki mu bo prav šele pomladi.
Kako hitro bebike sploh prerastejo številke? Sploh nimam pojma... Oprema in vvse mi gre od rok in imam že skoraj zbrano oz. vsaj zamišljeno, le za oblačilca pa se mi ne sanja ne kaj in koliko za naše poletno dete...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj potrebujem poleti????
10.2.2009 12:48:13   
bskrle
Vsekakor bodije z dolgimi rokavi, pa tudi s kratkimi, pol -pol. Imam 2 julijki.
Živimo v hiši, ni pretirane vročine. Pajacke sem imela skoraj vse iz pliša (52-62) - vendar tiste brez rokavov. Za nogice kljub temu rabiš nogavičke ali copatke, četudi so v kr. rokavih. Aja, izjema je, če živiš v bloku. Tam ej vse drugače. Jih imajo tudi samo v plenički in s pleničko pokrite.


(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj potrebujem poleti????
10.2.2009 12:52:22   
metuljčica1
Naši dve sta obe rojeni junija.Kakšen bodi na dolge rokave obvezno pride prav vsaj za tiste prve dni.Pa bodiji na kratke rokave, pa kakšne bolj tanke hlače.Pač kupi take kompletke iz bolj tankega blaga.Mi smo vsaj od začetka uporabljali dolge rokave, pol smo pa že tudi kratke rokave dali gor.Res se pa izogibajta tistega močnega sonca.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj potrebujem poleti????
10.2.2009 15:56:01   
mulan
Jaz imam junijko. Na začetku je še nosila dolge bodije pa tudi bombažne žabice. Junija zna tudi zahladit, ma tako majhne lahko pokriješ in se ne odvijejo takoj. So pa nujno potrebni klobučki pa senčnik za na voziček. Jaz tako priporočam bombažne bodije z dolgimi in kratkimi, pa kakšen bombažni komplet jopica-hlače (enega, dva), da lahko otroka po plasteh oblečeš. Pa nogavice, nujno. Tople stvari pa rajši kasneje kupi - dosti kasneje - ki jaz sem jih septembra (pa celo večje, kot je takrat bila) kupila, a zahladilo je šele decembra in je skoraj vse prerasla...user posted image Od takrat dalje kupujem sproti, ko kaj zmanjka.

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj potrebujem poleti????
10.2.2009 23:24:28   
pravljica
prav so prišli bodiji z dolgimi rokavi + bombažne hlačke/žabice do pasu, predvsem za spanje ponoči

čez dan je bil največkrat kar v majčki s kratkimi rokavi, ker je bil široko povit prvi mesec, najbolj idealni pa so bili tisti široki bodiji/pajacki s kratkimi rokavi in kratkimi hlačnicami...tiste je imel največkrat oblečene user posted image  

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu xyzz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?