Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Po pomoti seveda. Do zdaj mi še nikoli v kakšnem žepu ni ostalo nič, ko pa mi je ratalo nekaj pozabit v žepu, sem se samo križala. Moja bunda, ki je ob prihajajoči pomladi (??) šla v pranje in naprej poletno spanje ima en napol skrit žepek, kjer se je skrival potni list. Dobesedno skrival in sem pozabila nanj in ga oprava (k sreči le na 30 C). Saj je še cel, samo tako pomečkan da je joj. Resno razmišlajm, da če sem ga že tako lepo oprala da ga še malo zlikam

vozniško dovoljenje. je bil ogenj v hiši
, ah, če ni hujšega
, tamalemu pa poln žep potolčenih orehov, robčki so skoraj vedno zraven, ampak te najbolj klejem ko dam v sušilca, ker je pol vse belo
. Pa se sedaj ne vem ali je bila v zepu kavbojk ali pa je "cudezno" zasla v stroj s pomocjo rok nasega malega moza. Drugace pa imam navado sprazniti zepe preden grejo cunje v pranje.