Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker pri meni pri tuširanju teče voda max. 1 minuto. Vmes ko se žajfam, jo seveda zaprem. Splakujem se pa tudi ne nevemkakodolgo, pa sem vseeno čista ko pridem izpod tuša. 
Ali pa vsaj 3 x, no. Meni je to absolutno preveč, kakor tudi kopanje novorojencev vsak dan. Ampak to je že druga tema. Je pa res, da nekateri delajo z vodo kot **** z mehom. žalostno.
Ful grem rada pod vroč tuš in se tuširam in grejem, namilim 1x, 2x..in to vse pod tekočo vodo...potem pa tako sladko zaspim..
... Se pa velikokrat spomnim, da je Waris Dirie v eni izmed svojih knjig napisala, da ji ne gre v glavo, kako ljudje delamo z vodo in da jo ona vedno zapira, saj je kot mala vedno zelo iskala vodo. Res se velikokrat spomnim na to, največkrat pod tušem, ker ko sem že zdavnej fertik, še vedno stojim pod tušem in se relaksiram