|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:14:45   
Jančika_
Midva z možem sva po pravici povedano bolj lene sorte in se nama ne da kar naprej stati malemu za ritjo in mu prepovedovati prijemanje tega ali onega, zato sva raje pošteno zaščitila vse, kar se zaščititi da, pa naj mali stika, kolikor hoče.

Tako imamo zaščite na vseh vtičnicah, predalih in omarah, da jih ne more odpirati in metati loncev naokoli. Ostre vogale miz  imamo na spodnji strani polepljene z gumijastimi čepki. V višini enega metra ni nobenih lomljivih reči - meja se počasi viša in še malo, pa sploh ne bo nikjer nobenih lomljivih reči (bodisi, ker bojo pospravljene pod stropom, bodisi, ker bojo polomljeneuser posted image ).

Nekatere predale sva pustila nezaščitene, tam imamo bombažne plenice in razne plastične artikle, ki se dajo v par skundah zmetati nazaj noter.

Čisto dostopen je hi-fi, s tem, da je CD enota izklopljena, ker se jo je naučil odpreti in dati CD ven, potem pa "ročno" zapreti nazajuser posted image . Pred stojalom s CD-ji  je hoker (nizek stol za naslonit noge), na njem pa pokonci postavljena velika trda blazina - blazno estetsko.

Koš za smeti in recycle bin sta na okenski polici (tudi čudovito za videti z dvorišča), metlica za WC pa v veliko začudenje gostov na kotličku za vodo.

Opazila sva, da ga začitene reči sploh ne mikajo več, da pa se z veseljem loti vsega, pri čemer kdo od naju tuli NEEE. Dejansko se obnese, da ga pustiva šariti po nečem brez vpitja, pa kmalu pusti zadevo pri miru.

Na obiskih pa seveda vlkjučiva radar in "oko sokolovo", drugače ne gre.

Pa pri vas?

< Sporočilo je popravil Jančika -- 9.10.2005 21:18:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:17:59   
Anonimen
Našo razporeditev pohištva si lahko ogledate v mojem albumu z naslovom "Vsega po malem..." - slika (primer) je iz kopalnice (ne boste mogli zgrešit)... user posted image user posted image user posted image

To pove vse... Pa (še) ni dojenčka pri hiši...

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:21:43   
ZARA
Mah, po pravici povedano nič...je pa res da so vtičnice slučajno postavljene tako, da jih ne vidi, razen v njeni sobi, drugače je pa kar "otroku prijazno" stanovanje...no  smeti so pa tud pristale na glavnem hodniku, ker se mi enostavno ne da več govort v prazno...
Zdej je pri Zari "in" razno plezanje po kavču in mizi, tam kjer je PC, seveda...čeprav tud to velja za "prepovedano cono",...sicer je pa tamala precej stabilna in se lepo ujame, tako da bo pomoje ostalo tako kot je...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:26:09   
total
Janička,kje si nabavila zščiti oz.varovala za omare in predale?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:27:22   
Magi*
ravno danes sva si z možekom vzela čas in zaščitila stanovanje pred Zarjo;) v vtičnice nalepila zaščite, ostre vogale polepila z gumi zaščitami, vse lomljive in neužitne stvari spravila v omarouser posted image , klubsko mizico odstranila (za vednouser posted image ), zaščitila predale, ki so najbolj na udaru ter spravila kable na varno (v nekakšno cev). ostale so še rože, ki jih zaenkrat še ne doseže, bodo pa kmalu morale drugam (v posvojitev?) - mimogrede, imam ogromno prelepih rož, ki kar vabijo otroške poglede. WC zaenkrat zapiramo, kopalnico tudi. čistila imam vsa na čisto vrhnji polici - tako, da jih tudi jaz ne dosežem. za ostalo bomo pa še sproti pogruntali.

aja, pa še to: ni problem, da se mi ne ljubi non stop biti za otrokom in mu težit. stvar je v tem, da mini izkoristi tistih 5 sekund, ko nisi pozoren in že ušpiči kakšno. zato je, po mojem, boljše imeti preventivno vse zaščiteno.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:28:56   
Anonimen
Jaz sem tudi vse zaščitila in odmaknila, ker noben NE ni nič zalegel. Pa je postalo stanje nevarno, tako da je bilo itak potrebno zaščitne ukrepe uvesti. Edino kopalnico sem imela pa zaprto, tako da itak ni mogel notri. Če pa je eden notri, pa ne more mimo, ker je tako majhna.
Res je brez veze skozi stati za otrokom in tulit NE to, NE ono. Ko je dovolj star, itak že sam lahko presodi, kaj je nevarno in kaj ne, pa če mu razložiš, šteka. Do takrat pa je najbolje tako, po moje.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:30:12   
Jančika_
V Ikei. Imajo take fine, ki jih lahko uporabiš tako ta predale kot za omare. Lahko se jih tudi uporabi za spodnje predale, torej se jih da pritrditi tudi na stransko steno predalnika, ne le zgoraj.

Le-te sva montirala ta vikend, ker mi je res začelo presedati pobirati lonce in ponve po celem stanovanju... Ko kuham, mu dam ven en lonec in eno kuhalnico, pa se ravno tako zabava.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:34:20   
mala maja
Mi mamo zaenkrat sam vtičnice zavarvane, sam sva se glih danes z mojimuser posted image  pogovarjala da bo treba ograjo na vrhu spet mal zastražituser posted image  bo treba vratca gor našraufat.

Kar se pa tiče lomlivih stvari mamo pa že par let vse na nedosegljivem mestu.

Se pa zadnje čase ubadamo s očmi na koncu prstov ker je naš 8 letnik ratal nemogoč. Vse pretakne , vse iztakne vse pokvar povsod spleza in ....user posted image user posted image user posted image  Če bo šlo tako naprej ne bomom imel ene tehnične stvari doma več

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:34:35   
Jančika_
Zgornji odgovor je seveda namenjen Total.

Rože smo pri nas tudi izselili. So pa zato toliko bolj na udaru, ko pridemo kam na obisk. Ponavadi že prej pokličem in prosim, če lahko na tleh stoječe lončnice začasno umakenjo kam višje...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:52:11   
total
Hvala Janička,pri nas ima tud lonec in kuhlo ,da se zamoti ko kuhamuser posted image ,bo že.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 21:57:42   
mala maja
HAHAH

JAnčika to me spominja na naš prihod k obiskom. Kliče soseda da naj pridem na user posted image  pa da je rože že pospravla s policuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 22:18:46   
Anonimen
Pri nas so zaščitene samo vtičnice

Si pa mi dala dobro idejo kam postavit krtačo za WC, ker to pa ima res zelo rad user posted image

Rože pa pusti sedaj na miru, ker sem ga tud po 50 x na dan nosla stran in govorila ne in sem ga naučila, da se jih samo voha...sedaj pa ne moreva mimo rož, kjerkoli že sva, ker mora vsako posebej povohat user posted image  Te pa vohamo...

V predalih, ki jih doseže ni kaj takega, da bi lahko uničil, zato ga tudi ne zanimajo...

Drugač pa se držim tega, da če je tiho več kot minuto, te že ima nekaj za bregom in že gledam kaj počne...ponavadi je pri WC-ju, kjer ga čisti z krtačo ali pa pri sifonu...

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 23:12:14   
Marogica
Madona Jančika, vidva sta pa doktorat o varnosti in zaščiti stanovanja naredila!!!
-Mi smo zaščitili vse vtičnice, ki so bile vidne,
-nabavil zaščitna vrata (zaradi stopnic), ki smo jih uporabili samo enkrat-ko smo jih sprobali, pa nikoli več
-dve nizki mizici v dnevni sobi smo kar za ca 2 leti odstranili iz sobe
-na mizah in policah/omarah smo pomaknili stvari bolj nazaj oz pri mizi na sredino
To pa mislim, da je tudi vse. Predalov nismo zaščitili, v kuhinji tudi ne, sva se pa zmenila, da je en predal "njegov" (kjer sem imela plastične sklede) in se je tega tudi držal ter mi drugih predalov ni odpiral. Na WC-ju in pri smeteh nismo imeli "problemov"...


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 23:34:41   
Pajaca
Ojoj ste si dale dela.... mi pa nimamo nič zaščiteno.

Vtičnice imajo itak varovala že same po sebi, ampak če si vzame čas, jo bo streslo... pa to tud če bodo varovala not.

Rože so na okenskih policah, kar doseže pač doseže, a jih sam mal boža pa kakšno vejico rožmarina odtrga (sva jo učila, da ga gre iskat če se kaj kuha) Masakar je nardila edin pri 5 mescih, ko ji je ratal se zvalit pod eno rožo, pa jo je čist potrgala.... ampak men je blo takrat to smešno.... sem jo raj slikala kot da bi rožo umikala.

WC in kopalnica sta zaprta, kljuk še ne doseže. Ko bo, bom umaknila čistila.... čeprav v kuhinji je tako, da vzame izpod umivalnika cunjo in njeno čistilo (šprica z vodo) in začne čistiti.... ostalo pusti pri miru.

V kuhinji ima vse na dosegu roke, najraje premetava svoje krožnike. So itak plastični. Čudežna omarica (beri piškoti, čokolade...) je čisto spodaj, pa si postreže sama če želi. Ok noži so seveda pospravljeni tako, da jih ne doseže.

Ok tistih par stvari, ki se mi jih zdi res škoda (spominki) so romal mal višje, pa težek svečnik, da ga ne vrže na glavo.

Na balkon gre sama, vsake tolk pogledam, pa že ve da ne sme plezat po ograji.

Stojalo za cdje je polomila ko je bla mičkena, zdaj jih pač vzame pa pogleda, pa pač je kregana... pa to dela, če hoče pozornost.

Tko, da pri Pajacih to prestavljamo že eno leto, pa se nam ne da zaščititi.... bomo mogoče za novega mulca... če se nam bo dalo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
9.10.2005 23:59:44   
Jančika_
Ma ne, naredila sva doktorat o zaščiti najinih živcevuser posted image .

Resno, kot sem že napisala, sem bolj lene sorte in se mi enostavno ne da 300x istih loncev nazaj v omaro pospravljati. Drugače pa se to dogajalo sproti z Vasjevim razvojem in sploh opazila nisem, kako imamo zdaj pri nasuser posted image . Upam, da se mu bo takrat, ko bo sposoben zaobiti vse ovire, dalo že kaj dopovedati. Trenutno se lahko s steno pogovarjam s približno istim učinkom, heheh.

Rože same niso problem, jih pusti pri miru - ampak zemlja v teglcu, hej!, to je pa mini peskovnik! Zadnjič sva bila pol ure pri mojem bratu (njegov otročiček je šele na poti, zato ima še tako nobel stanovanje, polno ogromnih teglcev po tleh) in smo morali 3x sesati, ker smo se pač malo začvekali in za sekundo pozabili na malega.user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
10.10.2005 0:07:07   
polona2
Pri nas smo zaenkrat zaščitili samo vtičnice, bomo pa v bližnji prihodnosti morali poskrbeti tudi za vse drugo. Hana se je naučila plezati po stopnicah in poleg tega je dobila nekam dolge roke, doseže že večino stvari na policah in na mizi. Pauser posted image Jonu bi morala prestaviti njegov jedilni kot, ker mu Hana vsako jutro meče njegove brikete v njegovo posodo z vodo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
10.10.2005 3:10:42   
KIRA
Jančika, sedaj si pa zame odprla precej aktualno temo. user posted image  Naša punca namreč začne stikat po predalih, to jo zlo veseli, pa ramat kake CD-je - jih je ati danes vse v škatle sprkiral, ker smo itak pred selitvijo, pa so šli tej najtrej notri...
Hvalabogu je Viktorija tako pridna, da uboga, če ji povem NE. Včasih je treba parkrat ponovit, ampak  pridna je pa res. user posted image user posted image user posted image  Razume skoraj vse, kar ji poveš, pa tud če se skregam - ko je glih pri volji za natikanje - kapira zakaj... 
Ampak vseeno me muči varnost v najinih par sobicah in pozneje v bajti - predvsem kar se odpiranja predalov in vtičnic tiče. Ker sta vidva te zadeve že nabavila, a mi lahko napišeš kje, pa kok to košta  lahko tud na privat - kokr češ??? (mislim - da ne bom neumno pogledala, če bo velik račun, ker vtičnic bova pa imela žblj + ****)


LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
10.10.2005 7:38:26   
puncica
Ma pri nas smo pa leni v drugo stran, da se nam ne da it v trgovino in zaščitit stvari. No zdej sva končno kupila tiste zaščite za vtičnico in imamo eno zadelano, ker druge itak niso vidne. Omaro s čistili v kopalnici imam kr z eno rožico na vrvici zvezano, pa ne more odpret, vložki so še vedno na udaru, ker nimam placa jih nikamor dat in mi jih še vedno ko je kopalnica odprta zmeče ne v bano ampak v WCuser posted image , sem jih že enih parkrat vrgla v smeti, dobr da sem zdej noseča, da mi ni treba novih kupovat, nisva še pogruntala kako bi tisto omaro zaščitla, tako da zdej kr kopalnico zapiramo. Omara v sobi je tud zadelana s postlco, kr postlco porinem tja, če ne mi vse plenice ven zmeče. V kuhinji pa če se glih spomni odpre  predal, ampak loncev pa še nikol ni ven jemala, očitno bo po mamici (ki ne mara kuhanja)user posted image Smeti v sobi kjer je računalnik imamo pa tud mi na omari, če ne vse ven zmeče, skratka naša je kr pridna, kakih omar pa predalov ne odpira glih redno, če se pa že spomne mi pa vse ven zmeče, pač nazaj pospravim, ni pa to dnevno na sporedu. A ja pri peči, ko zdaj kurimo na drva, pa ve da ne sme blizu in se že na daleč ogne, pa pravi as (ais po naše), rož pa tud nimamo na tleh, ker jih imamo bol mal, so pa na okenjski polici. Ma za enkrat bo že, najbolj rada pa copate vse iz predala zmeče, pol pa jih skup pospravljamo nazaj.



_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
10.10.2005 12:26:42   
Anonimen
Naše hišne razmere so take,da nas je precej in tako imamo vsi oči na pecljihuser posted image No eni več drugi majn.Ker so za menoj že iskušnje z majhnimi otroci,sem bolj pozorna,včaih najbrž celo pretiravam.Mislim,da imam radar pa oči na vseh straneh glave.
Zaščitene so vtičnice,pa stopnišče,ker je zelo strmo.Tudi ograjo na podestu smo dodatno zaščitile ,večje vrzeli.skozi katere bi lahko splezal smo zabili z lesom..grdo gor grdo dol.saj je le začasno.Vogale smo tudi z plastičnimi čepki zaščitile,pa jih je vse pobral dol.
Omare ne,raje grem do njega in mu razložim,da ne maram,da mi lonce ven meče.
Ko kuham sem vedno v pripravljenem stanju,da ne pride blizu.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
10.10.2005 16:00:54   
Jančika_
Kira, te zaščite so zelo poceni. Komplet zaščit za predale in omare Patrul iz Ikee (6kom v paketu) je enih par €, ne najdem računa, a res gre za male zneske. Zaščite za vtičnice sem dobila, kolikor pa sem videla v trgovini, so tudi recimo jurja pa pol za kar nekaj komadov. Gledala sem tudi vtičnice z že vdelano zaščito (takšne so nabavili moji starši zdaj, ko so belili). Te so ok. 500 sit za komad, kar tudi ni tako hudo. Imaš tudi dražje in lepše za okoli 1000 sit.

Najbolj poceni so pa oči na pecljih, kot pravi Nevauser posted image .

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
10.10.2005 18:37:04   
Maxica
Mi smo najprej zaščitili vtičnice. Po celi hiši. Je pa Max sedaj že ugotovil, da je to prepovedano, saj z razdalje enega metra gleda v vtičnice in si dopoveduje in kaže "Ne, ne."user posted image  Spraznili smo tudi police, ki so na dosegu njegovih rok-to se seveda iz meseca v mesec viša, ja, in ene stvari so sedaj že čisto pod stropom. Čeprav sem ugotovila, da čisto spodnje police tudi zanj niso več aktualne. Razne tehnične stvari, npr.video, stolp, TV, računalnik..., to pa ni nič zaščiteno, je pa seveda najbolj zanimivo in najbolj na udaru. Ravno zadnjič je moja mama hotela dati disketo v računalnik, pa ni brž našla, kam je treba dat-pa ji je brž Max pokazaluser posted image .
Čistila imam itak v enem posebnem prostoru, pa dovolj visoko, da ni problema. Omare in predali pa zaenkrat niti niso zanimivi zanj, tako da jih nismo nič zaščitili.
Je pa res, da ga imamo več ali manj skoz skoz na očeh, če že ne, je pa v stajci, tako da smo za varnost poskrbeli bolj po tej plati.


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
10.10.2005 19:07:24   
Pupica
Ravnokar je dragi naredil zaščitno ograjico okoli kamina, ker nama tista  v Baumaxu ni bila všeč. Jo bom dala v album.
Pa predal sva zaklenila. Tam, kjer imam (mami lepo prosim) male šraufencigerje kak priročen kladivček, klešče za takrat kadar user posted image ni doma. Sem namreč tak tip ženske, da si upam, tut kaj sama naredit(to pa za to k vem da če ga bom polomila, bo moj lubi nazaj popravil user posted image user posted image user posted image user posted image ).
Vse ostalo je ostalo tako kot jeuser posted image Tudi vse njene igrače so na tleh pospravljam pa le knjigeuser posted image (je kar hitro) in pa zadnje čase pliške user posted image Stalno se lubčka pa objema s pliški. Pojma nimam kaj ji jeuser posted image Vse ostalo pa pusti na miru. Daljinca sta na coffee table, isto oba mobija, pa skledica s sadjem, isto reklame in aktualni časopisi. Smeti so še vedno tam, kjer so bile. Edinole preproge in ostre stvari sva pospravila zaradi padcev.
Sicer pa ni tako stikljiva. Predale v kuhinji sploh ne pogleda. Prav tako omaric sploh ne odpira. Ima pa za to toliko več dela s svojo kuhinjo. No evo zdej sem se spomnila. To je definitvno prva stvar, ki je deležna največ dela. Kar nekaj časa porabim, da vse lončke, skodelice, krožničke, žlice, vilce, nože,  kozarce,....najdem in znosim nazaj. To pa res!
Ves dan prenaša okol knjige in pa stvari iz svoje kuhinje. Igrač niti ne tolk. Tiste le po tleh razprostre in se igra.

Smo pa postali vsi skup malo bolj pazljivi na vrata. Le ta so odslej zaklenjena ker če jih kdo pozabi zapret,  že šiba proti njim.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
10.10.2005 19:27:39   
Nia30
Jančika, kje v Ikei pa majo te zaščite, a na oddelku z otroškimi stvarmi ?  Te zaščite nam še manjkajo, drugače so vse vtičnice zaščitene, stojalo s CD-ji v spalnici, ki je vedno zaprta, koš za smeti v shrambi, vok in druge lomljive stvari iz polic v kuhinji so prav tako v shrambi, prvi dve polici v dnevni sta napolnjeni z igračami in zdaj nista več zanimivi,... Bomo pa morali sifon verjetno fiksno prilepit user posted image , drugače ne vem kaj bi se tu dalo narest. Drugih nevarnosti pa do zdaj še nisem opazla. Aja, televizijo (LCD) hoče dol potisnit - tu tud ne vem kaj naj user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
11.10.2005 15:03:42   
Jančika_
Nia, tiste zaščite so na otroškem oddelku. Takoj za tepihi desno na policah.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako imate zaščiteno stanovanje?
13.10.2005 8:18:14   
JASNA D
Jančika, pri nas je skoraj vse pod stropom, koš za smeti je končno pri kakšnem dobrem letu in pol postal nezanimiv (hvala bogu), ščetka za wc pa je še vedno med priljubljenimi igracami. Da ne bi o tem, kako jo je že mala veselo lizala...... Kuhinske elemente sem zaščitila, ostale omare pa ne. Manija odpiranja je pri Marku zdaj v glavnem mimo, se pa ta mala že veselo preizkuša v tej disciplini.

Moram reči, da me je presenetilo, da si v 2 letih in enem mesecu še ni uspel poškodovati svoje bučke - sem o tem razmišljala ravno včeraj.... kot bi slutila..... danes prideta iz vrtca, mož stopi v spalnico in reče - Jasna vstani, midva morava v bolnico.... Me je v sekundi zbudilo.... Ja, ta mali živc si je v vrtcu v garderobi presekal arkado. In zdaj sta šla po prve šivčke. Moj sinko je postal "pravi ded" - moj mož pravi v hecu, da mora imeti pravi ded vsaj eno brazgotino - da babe bolj padejo na take....

Toliko o zaščiti.....nikloli ne veš, kje te doleti. Hvala bogu, da ni hujšega, ker namreč naš je tako živ in radoveden, da se je letos od spomladi naprej veselo hotel vreči čez balkon (iz prvega štuka) na betonsko stopnišče z železno ograjo. V tej disciplini še vedno preizkuša najino potrpežljivost z NE-ji in razlagami, pa nič.....

Dost nakladanja, Jasna, pejt kafe spituser posted image user posted image user posted image  

Jasna

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?