|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je bilo....
29.1.2005 21:18:40   
tinadvojčica
.... na srečanju staršev dvojčkov?Mi smo hoteli priti pa nismo mogli ker smo se prehladili.Sem pa prav firbčna kako je bilo....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako je bilo....
29.1.2005 22:58:43   
bucka1
Jaz sem pa bila in je blo kr uredu. Blo nas je sicer samo 7 z Natašo in Petro vred. Predvsem smo govorili o dojenju, kako povečati laktacijo in je minilo kot bi trenil. Pa mal smo še med sabo poklepetale kako kaj sfolgajo... Jaz sem mela najmlajše otročke, dve sta bili s cca. 4 mes. starimi, 4 so ble pa s starejšimi.
Naslednjič pridem spet na srečanje, če bo le mogoče.
Kako ste pa vi preživeli v Kr. gori. Vreme ni bil kaj prida, a ne. A punčici sta se opomogli od prehlada.
Veš mi smo tut nekaj prehlajeni. Obedve mata kr mal nosek zamaše, da jima moram non stop pucat s fiziološko, eni sem pa dones pomerila vročino in jo ima 37,2, sam je pediater reku, da je to še v mejah normale, če otrok poje vsaj polovico tistega kar poje običajno.
Pol naj mi pa še kdo reče, da je otrok imun, če ga dojiš. Jaz moje dojim, sicer jima dodajam, pa vseeno, pa so ravno tako prehlajene.

Lep večer

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako je bilo....
30.1.2005 9:30:47   
tinadvojčica
Čao!
Kranjska je bila kar cool res pa je da nas je vreme hecalo.Najprej je bil moj z mano tri dni potem je pa odšel in ostala sem sama.Hvalabogu da je prišla prijateljica in mi pomagala če ne bi se mi kar zmešalo.
Prehlad se mi zdi da smo malo pregnali ampak nosek še kar kovstantno pucamo.Se pa ful bojim da ne bomo fasale virusa ki razsaja!
A veš kaj?Tudi jaz sem se sekirala ker ne dojim in otročki ne bodo zdravi potem pa sem spoznala veliko mamic ki imajo otročke na Aptamilu in so vsi zdravi in popolnoma normalni.
No upam da se boste kmalu pozdravili.Pa kaj se nam javite!
Aja a vi hodite v Austrijo v H&M ali pri nas kupujete?Zanima me ker se počasi odpravljamo v šoping pa ne vem kam!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako je bilo....
31.1.2005 17:55:55   
bucka1
Za začetek sem kupovala v Avstriji. Cene so sicer iste, le da je mogoče malo več izbire, ker pri nas vse pograbijo. A boš že zdej kupovala, sej spomladanskih še nimajo, morajo najprej razprodaje zaključit.

Drugač se pa mi že cajtamo. Sam je prov grozn, ker v tem mrazu nič ne mormo ven it. Povej mi, pri kolkih stopinjah gre 6-tedenski otrok lahko ven. Baje da minusa ne sme bit, zaradi plučk.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako je bilo....
31.1.2005 20:58:08   
tinadvojčica
Ne saj ne mislim iti zdaj ampak enkrat marca ali aprila.Glede sprehoda pa jaz zdaj ne vem.Mi smo bile tudi prehlajene ampak smo stare že tri mesece pa nam je pediatrinja rekla da je nujno treba na zrak.aaaaTako da smo bile zdaj vsak dan zunaj približno 3 urce.Jaz vedno pokličem v zdravstven dom tako da me imajo že pol kufer.Ha ha ha!!!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako je bilo....
4.2.2005 15:48:13   
SISI25
Mi gremo tudi vsak dan ven, razen če sneži ali dežuje.

Glede H&m pa mislim da je povsod približno isto. Jaz sem bila v Avstirji in takoj zatem še v Mariboru in so imeli čisto iste stvari. Čisto nič drugačnega. Tako da mi zdaj hodimo kar v Maribor.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako je bilo....
4.2.2005 15:58:06   
tinadvojčica
SISI25 a ni v Austriji več izbire?

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako je bilo....
4.2.2005 16:09:31   
SISI25
Ko sem jaz bila niso imeli čisto nič večjo izbiro. čisto iste stvari, ampak res čisto iste. In še ceneje je če primerjaš eure in potem tolarje, ne za veliko ampak malo pa je. Midva sva šla takrat v Avstijo za vozičke gledat in če bi šla samo v H&M bi mi bilo res žal. Mi je že tako malo bilo ker sem tam kupovala, čeprav bi lahko tu.

Mogoče sem imela srečo in je bilo ravno tako da so imeli še polne police. Iste stvari imajo sigurno res pa jih mogoče pri nas prej pokupijo in potem kakšna številka zmanjka.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?