|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naučiti?
18.8.2006 9:28:59   
Nikica
Kako naučiti otroka, da deli svoje igračke na igrišču z drugimi? Naš je zelo posesiven do svojih in se začne kregati takoj, če si jih sploh hoče kakšen drug otrok ogledati. Cel vrag nastane, če nekomu uspe dobiti njegov avto v roke ali se usesti na njegovo kolo.
Danes imam kup vprašanj, kot vidite. Upam, da ne zamerite. Hvaležna vam bom za vse odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naučiti?
18.8.2006 9:42:10   
Maja&Živa
Tudi mi imamo podobne težave. Naša je prava mala egoistka, svojih igrač noče nobenemu posoditi, če se dokoplje do kake tuje igrače, jo potem noče vrniti... in pol ji moram "na silo" vzeti igračo, ker prigovarjanje ne pomaga, pol pa tak veliki HALO in jok in kričanje. Ful mi je nerodno, ko je taka... pa pol je meni nerodno, ko ji jaz moram trgat igračo iz rok, da jo vrnema pravemu lastniku...

Ima kdo kako idejo? Ker imam pogosto občutek, ko da je ne obvladam.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 10:10:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maja&Živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako naučiti?
18.8.2006 10:42:51   
srki
Tudi pri nas je bilo tako, vendar se je stanje kar samo od sebe umirilo. Saj sem mu dopovedovala, da se tudi on igra z igračami drugih otrok, pa ne verjamem, da je razumel pri 1,5 letih kaj hočem povedat.

Edino z bratrancem se glede igrač ne moreta zmenit, to je pa živ obup. Kot bi bila en na drugega ljubosumna. Ko se vidita, sta tako vesela, ko se začneta igrat pa je takoj jok in vpitje, zadnjič sta se pričela celo tepsti.....z ostalimi otroci pa je OK.

Po mojem bo tudi tvojega otroka minilo samo od sebe, ko bo pa večji, se mu bo dalo pa tudi bolje razložiti in bo bolje razumel.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako naučiti?
18.8.2006 11:13:08   
nejcko
Naš je bil pa tak radodarnež in pravzaprav na svoje igrače sploh ni bil navezan, vse bi razdal. Zdaj, kakšno leto, pa je živ obup, sploh odkar se je tamala začela posluževati igrač, tudi njegovih.

Jaz se pogovorim z njim, npr: glej, ti se igraš s fantkovim avtkom, njemu pa svojega posodi, potem bosta pa zamenjala; tudi ti se igraš z igračami drugih, zato tudi svoje posodi; igrače si prinesel, da se boš na plaži igral, če pa želiš imeti družbo, moraš igrače deliti itd.
Taka pogajanja so večinoma uspešna - enkrat prej enkrat kasneje, večinoma pa uspemo brez kakšnih večjih incidentov.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?