|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako očistiti AMC
28.5.2007 19:36:51   
glista
Živ,

pri nas smo bili malo pujski, pa smo kuhali na neočiščeni plošči. Prej so se pekle palačinke in je bilo polno olja gor. No, sedaj se je pa to olje "zažgalo" na dno AMC posode, tako da je črno oz. temno rjavo. Tega zdaj ne spravim dol. Poskusila sem z njihovim bio čistilom, pa namakanjem v vodi, pa s Froschem, ampak še vedno ne gre.
A imate kakšno idejo kaj naj naredim.user posted image
Saj vem, ploščo je treba PREJ očistiti....ampak zdaj je kar jeuser posted image
LP,
Pija.


< Sporočilo je popravil glista -- 28.5.2007 19:38:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako očistiti AMC
28.5.2007 20:01:05   
facka
včasih so zažgano posodo prekuhali v pepelu, samo danes ne vem, če je to še v navadi kje

_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako očistiti AMC
28.5.2007 23:07:53   
katrina
Prinesi jo na sedez AMC-ja in ti jo bodo spolirali...sicer se placa okoli 20 eurov ampak je posoda spet kot nova...

tel st.01 519 03 34
delovni cas servisa je od 9 30 do 13 30...

LP

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako očistiti AMC
30.5.2007 14:03:03   
Anonimen
Ali pa pri njih kupi posebna čistila za to posodo,vem,da jih imajo in,da jih prodajajo,čudno pa,da ti jih niso že ob nakupu posode ponudili.

(odgovor članu katrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako očistiti AMC
30.5.2007 20:23:59   
saraja
Kupi Astonish, taka rumena tekočina, flaša je pa modra, no tako kot je stelex pakiran! Sicer ne vem če deluje za tvojo posodo, jaz res očistim vse kar imam v kuhinji, no razen plošče!

Ni pa tako draga zadeva, poskusi!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako očistiti AMC
29.4.2012 0:29:26   
AMC_Rok
Zdravo!

Imamo AMC že preko 30 let in glede čiščenja svetujemo kis pri rednem vzdrževanju (namesto, da roma ostanek kisa in olja direktno v WC, ga vsem iz sklede za cca. 5min "deponiraš" še v lonec :D), 2-3X letno pa se spodobi vzeti malo AMC BioForte, posebne polirne paste, in lonce zdrgniti z vseh strani. Tako odstranimo morebitni kotlovec (oz. vodni kamen), ki se izloča med kuhanjem, in zagotovimo trajen sijaj - in ravno to je drugače prednost, ker se npr. na emajlu ne zavedamo, kakšna obloga raznoraznih stvari se je po večletni uporabi nabrala na elementu.

Če kdorkoli potrebuje kakšrnekoli informacije, naj mi javi na ZS!

Lepe pozdrave in veliko užitkov pri kuhanju, pečenju, praženju, soparjenju in občasnem paniranju vam privošči
Rok

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako očistiti AMC
2.5.2012 9:29:37   
Poka
S kisom pa kakimi naravnimi čistili gre OK dol. Kateri butec da 20 eur, da mu jo spolirajo namesto njega, pa tudi ne vem. To je isto kot da bi ti prodali luft.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu AMC_Rok)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako očistiti AMC
12.5.2012 19:00:28   
AMC_Rok
Zdravo!

Ja, za redno čiščenje je kis več kot dovolj, ko pa hočeš loncu 1X letno povrniti prvotni sijaj in spraviti z njega ČISTO VSE, je pa lažje uporabiti BioForte kot pa ponucati 5L kisa + 5L vode za lonce namakat, pa še celo stanovanje bi smrdelo!
Servis pa ostaja zadnja rešitev ravno za take primere, ko pride do defekta, samo takrat se celi lonec podre, vsako stvar posebaj spolira, zamenja ročaje(pri starejših generacijah, če je bilo to potrebno) in lonec spet sestavi!

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako očistiti AMC
14.5.2012 12:32:24   
Poka
Lej, to kar govoriš, ni res. Je sam trženje ene snovi, verjetno s podobnimi sestavinami, sam da se mal dražje proda... Pač tako je, v trženju, saj to je itak moje področje BTW, pa me ne moreš okrog prinest. Tudi ni Zepter ali pa AMC nič drugačna posoda, kot kaka druga - ker če smo že pri tem, ti znam jaz "dietni obrok" naredit v navadni emo posodi... Ok, mal se zažge, sam kaka kvalitetna rostfraj posoda je pa čist ista stvar, kvalitetna pa za mene pomeni, da ima dost debelo dno, vse drugo - pokrov, dizajn, da se gor ena na drugo obesi, pa kake take tudi estetske stvari, so samo pač en plus. Ne rabiš čist nič od tega kupit, ker preverjeno - posoda se sveti kot nova, če jo spucaš na pravi način, ap ne rabiš 5 l kisa, ampak par kaplic. Ni treba da smrdi, lahko se uporabi tudi citronska kislin,a limona... mislim da tudi soda bikarbona. Sam mal znanja kemije, pa je - pa ni treba, lahko ti vsaka babica pove.

BTW spucala sem v službi eno posodo, grelnik vode je bil, ko ne vem, če ga je kdo sploh kdaj, ko je imel kamna 2 cm na debelo, resno. Notri sem segrela citronsko kislino in sme jo not pozabila en teden. user posted image Pozabila, dobesedno. Ker po enem segretju niti ni šlo dol - pol je blo pa kot novo. Šajnalo se je.



_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu AMC_Rok)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako očistiti AMC
20.5.2012 22:00:39   
AMC_Rok
Saj sem rekel, da je za redno čiščenje kis več kot dovolj - tista pasta, ki je v čistilnem komplet, je za več let! Ja, efekt je podoben, če namakaš v kisu, citronu, samo traaaaaja; in to bi pomenilo, da ko bi hotu ceu lonc al pa komplet spucat, bi mogu dat zadevo u lavor ali pa banjo(el. grelnika pa tko neb mogu 1 dan uporablat). Brez skrbi, vem kako se stare lonce obnavlja - z varekino ali kisom!
Glede kakovosti pa naj rečem tole, ko boste našli s tako dobro termoregulacijo, kot je AMC (zaradi te lastnosti lahko kuhate brez dodajanja vode), se javite pa pokažite - kar na firmi :P Hitra pokrovka je pa iz leta v leto bolj upravičen nakup, zato ker postaja čas sodobne ženske vse bolj cenjen in ni rentabilno stati pred šporgetom in nadzirati gov. juho 3 ure - pa kot sem Vam že v PM omenil, so energenti vsako leto dražji, tako da je bolj in bolj pomembno, kako in koliko časa imamo vklopljen štedilnik.

LP, Rok

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?