|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 16:30:16
|
|
|
|
Lunc_a
|
Tako kot vedno.Doma nima nikoli žabic,ampak nogavičke.tako da bodij,nogavičke,hlačke tanjše in pa tanjšo majčko,ker večinoma časa preleži na tleh
|
|
|
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 17:41:22
|
|
|
|
natasar
|
Čim manj. Moja ima spodnjo majico, ker ji je v bodiju prevroče, čez pa majčko. Spodaj ima samo tanjšo trenirko in nogavice, pa nimamo vroče v stanovanju-imamo pa pretežno tepihe. Ko sve bile enkrat z vročino pri zdravniku in nato v bolnici, so me okregali, da ne smem preveč oblačiti, ker lahko dobijo vročinske krče.
|
|
|
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 17:47:47
|
|
|
|
spacey
|
Žabice absolutno dol. Drugače pa ga obleči v lahka in bombažna oblačila...
|
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 18:07:53
|
|
|
|
ninaklara
|
Otroka z vročino je potrebno obleči čimmanj,da se telo lahko ohlaja.Jaz bi mu na tvojem mestu slekla trenirkico,da bi bil samo v bodiju in žabicah.Drugo je,če bi ga tresla mrzlica-takrat ga moraš ornk oblečt.Tudi ponoči,če bo kuhal,ga ne pokrivaj preveč.
|
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 21:31:02
|
|
|
|
POKPOK
|
Kadar ima vročino ji ne dam bodija. Kar pižamico-pajac na gumbe, da se lahko odpre, ko kuri. Ko pa temperatura raste (mrzle roke in noge) pa dam trenerko čez in masiram noge in roke. Ponoči pa pokrijem samo z rjuho.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVarno in učinkovito odpravljanje zaprtosti Macrobalans je varno in učinkovito odvajalo finskega podjetja Vitabalans, primerno za otroke in odrasle. Deluje naravno,...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
VozicekTehtnica25Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?Vozicek s tremi kolesi (
48%)

Vozicek s štirimi kolesi (
52%)
Število vseh glasov: 492Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!