|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odstaviti???
6.11.2005 14:11:42   
filipinka
Najprej vas vse lepo pozdravljam, ker se javljam res po dolgem času.user posted image  Ker enostavno ni več časa, da bi še kaj napisala...saj veste, služba, malček,...user posted image ...non-stop!
No, da preidem na problem, ki ga sami, enostavno, ne znamo rešiti. Naš Filip je star 13 mesecev in že prav dobro ve kaj je zanj dobro. Poleg vseh svojih nagajivosti in besed, pozna tudi pomen besede CICI. Ko ga vprašam, če greva ajat, reče cici. Vse povezuje, spanje in dojenje. Mali je brihten, ni kaj!user posted image  Včeraj sva se z mojim po dolgem času odpravila po nakupih sama, on pa je ostal doma z babi in dedijem. Odšla sva brez skrbi saj sta res zanesljiva in mali ju ima ful rad! Ampak kaj se je zgodilo?user posted image  Ko je postal utrujen, ja začel hodit k sliki (na njej smo vsi trije) in kazat ter govorit:" MAMA, ATI, CICI!" In baje naj bi bilo to tako ganljivo, da je naša babi jokalauser posted image ! Ne Filip sploh ne, samo babi! In poanta tega je, da bo Filipa treba počasi odstavit, ker če ne bo preveč navezan name! Saj ne vem, če prav razmišljam!user posted image  Kaj mislite ve?
In seveda, najbolj me skrbi to, kako ga sploh odstaviti! (Če me pa tako lepo pogleda in reče MAMAAAAA CICI pa še pod majco tako srčkano rokco potisne! ) Ali pa mogoče še naprej dojiti, ker mi je še sevda vedno fajn!
Pomagajte, svetujte, ker sama ne najdem rešitve vsega tega!
Lepo nedeljo!
V.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako odstaviti???
6.11.2005 16:44:06   
Naty*Taja
Če ti je vredu, ti le nadaljuj!!! Sej je to taaakoo lepo! Pol pa zrastejo, pa se še cartat nočejo več! Uživaj dokler lahko. Do treh let po moje ni nobene panike. Seveda pa se verjetno ne bodo vse strinjale z mano, pa kaj men je pa to tak lepo.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako odstaviti???
7.11.2005 8:46:24   
minaja
Pozdravljena,
jaz sem dojila 16 mesecev, potem ko sem šla v službo, le še zjutraj in zvečer in seveda ponoči če je naneslo, ter za vikende pred dnevnim spancem, ker v moji prisotnosti ni znal sam zaspati, sicer pa je drugje čez dan zaspal brez težav (v varstvu, pri babi ipd). Meni je bilo dojenje v veselje in bi mogoce se nadaljevala (ves cas sem govorila, da ga bom pocasi odstavila, ampak se nisem mogla odlocit) ampak potem se je pa nabralo cel kup stvari: cez dan sluzba in druzinske lumparije, ponoci sem pisala magistrsko delo, dobila sem virozo, ki se ni in ni hotela nehat in v drugo noseca sem bila ze mesec dni. To me je nekako vse skupaj izcrpalo in moram reci, da mi je potem kar naenkrat tudi dojenje zoprno ratalo. In sem se odlocila, da nehava in sva. Brez tezav. Hocem ti povedati, da sem se odlocila zjutraj in zvecer povsem nehala-za vedno. In je slo povsem brez tezav, ceprav je bila moja sisika do takrat ZAKON. Iz vecernega rituala pred spancem smo crtali le dojenje, vse ostalo je ostalo nespremenjeno, mogoce smo malo dlje knjigice gledali (kupili smo knjigico Sloncek Ferdinand gre spat, ki ga je povsem prevzela), potem pa sem ga dala kar spat in je zaspal. Če ne bo šlo, lahko gresta tudi skupaj ležat in bo zaspal, mogoče s kakšno ninico. Vedeti moraš le to, da se moraš najprej sama s sabo pogovorit in ne cincat BI-NE BI VEČ. Ko se odločiš, moraš to tudi zelo odločno izpeljati, da ne mešaš otroka. Vse je v tvoji glavi, ne bodi pa nasilna do sebe, če bi sama celo še nekaj časa dojila, potem poslušaj sebe. Ko ti bo dost, boš vedela. Jaz do 3. leta glih nisem želela dojiti, nisem pa se strogo držala reka, ko gre mama v službo je zadosti. Sama od sebe je dozorela odločitev in ni bilo niti en večer težav. Poskusi in držim pesti, da ti uspe.

Da ti povem, da me je potem celo malo mikalo, da bi ga priklopila, ker sem pogrešala cartanje, ampak ni šans, si nisem dovolila takšno neumnost. Prenehala sem zelo hitro, v trenutku in to je bilo kar malo hudo, saj sem dojila zjutraj in zvecer (ogromno mleka sem imela) in ti priporočam, da mogoče najprej uvedeš le 1xna dan dojenje, potem pa nehaš. Moje sise so bile namreč potem ene par dni kot tempirani bombici, stiskala sem si mleko: prvi dan 1x, potem čez 2 dni spet 1x, potem spet čez 3 dni še 1x, nato pa sem nehala. Ni bilo nobenih vnetij in mastitisov. SREČNO in uživaj še nekaj časa v najlepši povezavi mamice in dojenčka.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?