Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Vse to potem dam moji mami, ki odnese eni družini, kjer imajo bore malo za preživljat. Tam je ena punca, najstnica, ki z veseljem vse ponosi.
), je presežka malo, pa še do tega ne gojim sentimentalnih čustev. Nisem nagnjena k hrčkanju in vsakih nekaj mesecev pregledam stanje ter odvečno robo podarim internatu šole za otroke s posebnimi potrebami (sem majhna, tako da so jim moje cote prav). Ob taki priliki poskusim še moža prepričati v enako, ampak on se težje loči od cot; pa že tako jih ima 3x več od mene
.
To pa zato, ker pogosto delam čistke. Prav uživam v tem. Kadar si zaželim nove garderobe, najprej med svojimi oblekami, obutvijo in modnimi dodatki (torbice, rutke, šali...) pregledam, česa več ne nosim že dalj časa oz. ne bom več nosila. Potem pa naredim kupček ali dva, pa odpeljem na Karitas.