|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako reagirate?
12.3.2007 0:13:16   
Anonimen
Tole se navezuje na Rahino (hm... kk to sklanjaš?) temo o tem  če je prestroga.

Glede na to da imam precej opravka s tujimi otroki, se mi poraja eno vprašanje. Jaz od otrok kar precej zahtevam. s tem mislim na pravila, red in te fore.

Pa ne me zdej napast da so to le otroci. ja saj vem, saj se jim prilagajam. Ampak vedno je tak zopern občutek ko pred starši otroku nekaj prepoveš, al pa od njega zahtevaš.

Včasih kakšni starši ful čudno odreagirajo, večina pa ne komplicira.

Kako pa vi reagirate, da drugi "komandirajo " vaše otroke? Pa da dam en primer.

jaz sem z otrokom (tujim) na igrišču. On se igra v peskovniku s svojim prijateljem. In nastane fajt. Jaz najprej mojega varovanca skomandiram, potem pa če ni reakcije od  "prijateljčkovih" staršev, še njega.

Če ste vi v logi Prijateljčkovih staršev... kako reagirate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako reagirate?
12.3.2007 0:25:19   
Anonimen
HMM JAZ SEM PONAVADI TISTA KI KOMANDIRAM TUDI PIJATELJČKE :) NO SE JE ŽE ZGODILA DA JE KAKA ODRASLA OSEBA ups se opravičujem črke...no da je kdo kaj pokomandial mojo, ponavadi ko je delala kar ne bi smela. in takrat je čudežno nehala in začele mene debelo gledat in ponavadi takrat samo pritrdim tej tretji osebi..npr..ni vidiš kako je zdaj gospa huda! veš da se tega ne sme, pa ti more še kdo drug zgleda povedat :) v glavnem pustim avtoriteto tej osebi oz jo še napihnem, ker imajo ponavadi prav. še nisem doživela da bi kdo mojo po krivem kaj obdolžil al pa ozmerjal. mene itak ne uboga, tretjo osebo pa??!! no ponavadi :P

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako reagirate?
12.3.2007 7:16:35   
srki
Jaz sem, ko sem enkrat pazila otroka od znanke (ona je bila sicer poleg, vendar je nekaj delala) , tudi reagirala v tej smeri, da sem ga "skomandirala", kajti non-stop je tepel, prevračal, porival,....svojo sestrico, ki je mlajša od njega. Pa ni zaleglo nič, zato sem ga malo "krcnila" po roki.

Ali pa če kaj počnejo otroci, ki so na obisku, ko npr. hočejo v stajico, za katero so aboslutno pretežki, pa če starši nič ne reagirajo, jaz rečem, da ne v stajico, ker so pretežki. Kaj si mislijo starši otroka, me ne zanima. Če nekaj prepovedujem svojemu, tudi drugim ne dovolim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako reagirate?
12.3.2007 8:02:52   
muki1
Jaz sem podobna kot moje predhodnice. Če je potrebno, tudi skomandiram drugemu otroku, če pa kdo mojemu, načeloma ni potrebno, ker to naredim prej sama, pa pustim zadevo nedotaknjeno. Tudi še nisem doživela, da bi jo kdo po krivici skomandiral.


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako reagirate?
12.3.2007 9:16:50   
Pajaca
Men je logično, da če imaš skupinco prjatlčkov, pa nekaj počnejo narobe, da pač gre zadevo popedenat samo ena mama. Kaj naj zdaj 5 mam okol leta. In če pač ona to prepove je to to. In mi je prav, da otroci to ubogajo.

Tako, da je men to čist ok, dokler je to pač ustna prepoved, neko normalno kaznovanje al kaj takega, če pa bi šlo zraven za dve po riti pol pa kaj vem če bi mi blo prav. Po moje bi pač rekla, da naj svoje otroke tepe če hoče, moje pa ne, ne glede na to kaj so ušpičl.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako reagirate?
12.3.2007 9:18:12   
lex
jaz sem vzgojiteljica in na srečanjih s starši ali starimi starši dobivamo kar lase pokonci, kako nekateri starši sploh ne odreagirajo in čakajo, da jih bomo me skomandirale, pol te pa čudno gledajo, češ kaj se pa greš saj ni nič takega. Otrok pa nori in dela takšne stvari, ki jih brez staršev nikoli ne počne. Nekaj časa še pustimo, potem pa je potrebno narediti mir.
Hvala bogu, če kdo mojemu kaj pove, da ne sme, mene itak ne šlivi za 5 posto ne. (no ja včasih se dogajajo čudeži).

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako reagirate?
12.3.2007 9:19:57   
Naja31
Jaz druge komandiram samo če "ogrožajo" mojega otroka. Da bi ga kdo udaril ali ga odrival ali kaj podobnega. Amapk do zdaj se nam je to zelo, zelo redko zgodilo.


(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
12.3.2007 9:53:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako reagirate?
12.3.2007 17:03:26   
mika
naše nihče ne opozarja, ker jo takoj jaz. jo je pa pred kratkim en fantek zalil s peskom po obrazu. imela ga je v očeh, nosu, v ustih...še v plenički ko sem jo previjala...njegova mama pa ničuser posted image . in sem mu sama rekla, da to ne sme delat, on pa meni...ja pa kaj, sej se je smejalauser posted image ...mama pa še vedno nič.
naša je bila tako prizadeta in me je 100x vprašala, zakaj je fantek to naredil? ker pa ona otroke, s katerimi ji je dolg čas vščipne, sem ji še spotoma rekla, da sedaj vidi, kako je hudo če ji nekdo naredi nekaj neprijetnega. mogoče bo sedaj nehala s ščipanjem.
.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...
BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?