|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vam je uspelo
26.10.2015 10:49:11   
Sarica2
Pozdravljene!

Prosim za mnenja oz nasvete tistih, ki jim je uspelo. Oditi proč od tašče in mogoče zaradi tega tudi od moža. Kako ste to uredile z otroci?

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 27.10.2015 8:00:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO VAM JE USPELO
26.10.2015 11:18:41   
RIJA*
Simpl, rekla sem: dovolj je, grem. Pa sem šla.

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 26.10.2015 11:26:52 >

(odgovor članu Sarica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAKO VAM JE USPELO
26.10.2015 13:22:55   
Sarica2
Pozdravljene!

Vse se zalomi zaradi otrok, ki rečeta najbolj grozne stvari, če samo omenim, da bo tako bolje. Tašča jima vedno kupi vse kar želita, pa čeprav sem ji že tisokrat rekla, da to ne sme. Če jima jaz dajem kakšen vzgojni ukrep mi vedno, v pričo njiju, nasprotuje.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.10.2015 13:49:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sarica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAKO VAM JE USPELO
27.10.2015 15:27:01   
Mincaa
Pozdravljena!

Odločiš se in greš. Torej odločiš se za svoje otroke, za tisto kar veš. čutiš da je za njih bolje, v kakšbem okolju in odnosih bodo odraščali....je pa milo rečeno zaj.... ampak vedi, da se splača. Ali bo mož ostal pri tašči ali ne je po mojem njegova odločitev, upam da boš tako ti kot on naredil kar je najbolje za otročke.

Pogumno, zaradi pričakovanj drugih, okolice in svojih strahov ne obstani tam, kjer nisi srečna!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KAKO VAM JE USPELO
28.10.2015 21:51:18   
mateyka
ne pusti, da otroci odločajo - govorijo ti pa take, zato ker ti je tašča zbila vso avtoriteto. ne jih resno jemat - vse ti zabrusijo zarad manipulacije; ker vejo da se boš "ustavila" in njihovo razvajanje se bo lahko spet v miru nadaljevalo (otroc kot otroc - podpirajo slabe navade iz čisto hedonističnih razlogov).

(odgovor članu Mincaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KAKO VAM JE USPELO
29.10.2015 18:14:50   
RAČKAPK
koliko pa so otroci stari?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAKO VAM JE USPELO
30.10.2015 15:21:04   
ronja
Vse se zalomi zaradi otrok, ki rečeta najbolj grozne stvari, če samo omenim, da bo tako bolje.

Če bi za vse poslušali otroke, bi ena ringarajka imela drugega otroka z imenom Actimel;). Ne, zanju ne bo bolje, njima je fajn tako kot je, tašča ju malo razvaja, imata servis od mami in od babi in seveda je to super. Sigurno jima bo manj udobno in mali otroci to precej enačijo. Kar pa ne pomeni, da to ne bo na dolgi rok boljše. Na kratki rok je otroku veliko boljše, če ga ne silimo umivat zob, če mu dajemo sam cuker za jest, če lahko dela kar če, če je vse po njegovo. Na dolgi (in celo srednji) rok je to recept za katastrofo.
Otroci v navalu jeze lahko zabrusijo svašta! Mali ima trenutno eno prav blesavo obdobje, ko reče marsikaj in mi ni jasno, od kod je to sploh pobral (nimamo tvja), jasno mi je samo, da nima pojma, kaj to pomeni in da se še manj zaveda, kaj to pomeni. Tudi starejši otroci ponavljajo to, kar slišijo kje, tudi če ne razumejo. Jemlji resno svoje otroke in njihova čustva, ja, ne pa jemat resno njihovih ugovorov, ko ti nekaj zabrusijo, ker predlagaš nekaj, kar jim ni všeč. Takrat so jezni in rečejo prvo, kar jim pride na pamet.

TI se moraš odločit, da je to boljše! Zate in s tem za celo družino, ker pač predstavljaš en velik del te družine (če ste 4je, si 1/4).

Mi imamo pravilo, da pri njih veljajo njihova pravila, pri nas pa naša. Lahko jih razvajajo, kolikor jim sfolga (vedno manj, ker je vnukov vedno več, oni so pa vedno starejši:D), edina izjema je varnost: obvezni so otroški avtosedeži, recimo, zato jih nikamor ne vozijo, ker jih nimajo. Pa za nože na dosegu malčka sem zatežila in ko so bili čisto mali za razne fižolčke, ki se zataknejo v sapnik (lahko, če si zraven in se zraven igraš z njim, sicer pa ne). Zdaj ne težim več, ker so že dovolj stari: 3, 6 in 8. Ampak ne živimo skup in imava kontrolo nad tem, kolikokrat bojo deležni takega razvajanja;). To je precej drugačna situacija kot če živiš skup.

Pa mij ma tud hudo astmo pa ženska po 30letih še kr ne dojame kok je to huda bolezen.

Mislim, da je to obrambna reakcija staršev astmatikov, da si enostavno nočejo priznat, ker bi jim bilo prehudo živet z mislijo, da lahko njhov otrok umre, če dobi ornk napad in ni pravi čas zdravil zraven. TO je kar ornk zalogaj in verjamem, da se veliko staršem ne da s tem ukvarjat (mojim se tudi ne;) in si rajši pač rečejo, da je itak vedno potem ok in se delajo, da ne vidijo. Ne mislijo slabega, lahko pa boli, če to vzameš osebno. moji so me vozili k teti, ki je imela mačke, na katere sem noro alergična in k babici, ki je živela na deželi in sem zaradi cvetnega prahu vsako pomlad dobesedno omedlevala tam... Ko sem začela imet kaj besede pri tem, kam grem, sem se tem zadevam začela izogibat.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Sarica2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?