|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kamp Rožac - otok Čiovo (Trogir)
23.1.2011 19:04:20   
Bojana 29
Zanima me vse v zvezi s tem kampom. Plaža (je primerna za otroke - otroka sta stara 2 leti in 5 let), ali je morje čisto (glede na to, da je v bljižini veliko mesto -  Split in Trogir), urejenost sanitarjev, velikost parcele (imamo zelo velik šotor + arafata), je potrebna vnaprejšnja rezervacija, kam lahko gremo zvečer (navajeni smo na večerne sprehode, sladoled, ...  - ali je kakšna pešpot ob plaži).
Ja, začeli smo razmišljati o poletnem dopustu user posted image . LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kamp Rožac - otok Čiovo (Trogir)
24.1.2011 10:06:40   
tanikaa
Mi smo bili lansko leto v tem kampu. Nama je bil zelo všeč in bi takoj šla še enkrat, samo moj mož noče iti dvakrat na isto mesto. user posted image  Plaža je primerna za otroke, morje je čisto. Sanitarije so tudi čiste, vsaj lani so jih pucali non stop. Papirja na wc-ju ni nikoli zmanjkalo, vsaj meni se to ni zgodilo. Priporočam pa ti, da plac rezerviraš čim prej, še posebej, če želiš parcelo ob morju, kar ti toplo priporočam. Ker v notranjosti kampa pa tudi na drugi strani, kjer so prikolice ne piha niti sapica, zato je tudi fajn vroče. V tem delu (cona A) pa ves čas narahlo piha in je res prav prijetno. Z rezervacijo pa res pohiti, ker do te cone ne prideš brez rezervacije. Parcele so ozke ampak dolge. Mi imamo šotor za 6 oseb + meduzo in se je dalo fajn postavit šotor. Pa plac za avto je še bil. Najbižje mesto (večje je Trogir). Ne da se priti ob morju ampak po cesti, ni pa daleč. Pa tudi to mesto v katerem je kamp (ne vem, če Sp. ali Zg. Okrug) je fajn. Ob obali so postavljeni kafiči in maš res kje posedet pa si privoščit sladoled. Joj, jaz bi še enkrat šla.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kamp Rožac - otok Čiovo (Trogir)
24.1.2011 14:53:38   
Bojana 29
Tanikaa hvala ti za res izčrpne informacije - mislim, da imamo letos destinacijo dopusta rešeno user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kamp Rožac - otok Čiovo (Trogir)
24.2.2011 22:38:36   
Pokora
3 tedne nazaj smo prenočili v tem kempu. dela so v polnem teku. postavili bojo 6 novih hišk in naredili nove sanitarije. kemp je trenutno sicer zaprt, ampak nam so prijazno dovolili prenočiti. ponudili so nam celo toplo vodo in uporabo sanitarij (nismo rabili ker smo bili z avtodomom). je pa dejal vodja kempa da je nujna rezervacija. plaža je super za tamaučke, voda pa (kolikor se spomnim od pred par let nazaj) čista - ob bližnjem otočku smo opazili celo morske konjičke.

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kamp Rožac - otok Čiovo (Trogir)
16.4.2011 14:14:23   
ZmajTolovaj
Mi smo hoteli lani tja, in smo seveda flegma uleteli brez rezervacije. Si misliš, kako me je gledala na recepciji. Potem smo šli v en kamp čisto blizu Trogirja in čez par dni šli pogledat, kako kaj Rožac. Super, nimam kaj rečt. Plaža krasna in vse drugo (za wc-je nisem preverila), mene je edino motilo, da je treba do Trogirja po eni čist bedni ozki cesti, kjer se komaj kam umakneš, pa z vozičkom ... Glih za šetat ni bilo, vsaj meni ne - mogoče pa obstaja kakšna prijaznejša pot. Sam kamp je pa super, ful urejen.

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?