|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar na enkrat-Alergija!!!
2.8.2004 10:53:44   
manja
Imam fantka starega 20 mesecev.Do zdaj je bil popolnoma zdrav in brez karsnih koli tezav.Cez celo zimo je imal na obrazu ekcem ki se ni dal pozdraviti,tako da je na koncu se testiran na kakrsnih 12 snovi(jajca,mleko,arasidi,cvetni prah...)
Vse je bilo negativno.Sam ekcem se je pac pozdravil takoj ko je zacelo lepo vreme in smo mislili da je vsem tezavam konec...
En mesec po testiranju dobil je gnojno angino.In samo 6 dni po jemljanju antibiotikov je izbruhnila grozna alergija-pikice po celem hrbtu in trebuscku,vratu,rokicah.Cela glava ga je srbela in tamo kje se je praskal je koza ratala bordo z belimi izpuscaji(kot koprivnica).
Vse to traja ze en mesec.
Sami smo ugotovili da gre za alergijo na jajca,mleko in svinjko meso.
Skoraj da se je zadusil ko sem enkrat dala mleko.
Bili smo v bolnici(na Jesenicah)ampak se vedno ni testiran kjer je potrebno da se alergijske reakcije umirijo.
Pomagajte mi prosim z vasimi izkusnjami!
Poznate mogoce podobne primere?
Kaj lahko pricekujem ? Ali bo izginilo vse kot se je pojavilo?
Pocutim se grozno in prestraseno.
Lep pozdrav vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kar na enkrat-Alergija!!!
2.8.2004 11:43:25   
Pandi
Povej mi, kateri antibiotik je jemal ter s katero otroško kozmetiko uporabljaš (podobne izkušnje sem imela z amoksiklavom in penatenom)!

(odgovor članu manja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kar na enkrat-Alergija!!!
2.8.2004 23:17:31   
manja
Jemal je 6 dni BIMEPEN (penicilin,zelo mocen,pravijo kot injekcije).Kozmetiko pa uporabljamo Niveo od rojstva do zdaj,sicer nic pretirano,samo gel za tusiranje.
Trenutno je fantek na eliminacijskoj dijeti in bih rekla da je boljse.Ampak ne predstavljam si kako ga bom hranila s tistih 10 zivil,koliko je doloceno.

(odgovor članu manja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kar na enkrat-Alergija!!!
7.8.2004 15:35:47   
Anonimen
:ups::zmeden:8)Pozdrav alergij je vedno več na žalost doma imam moje tri otroke (že velike)vsi so na kaj alergični najslabše je najmlajša se ji je skuhal asmatični bronhitis.ače je tvoj alergičen na hrano se boš pač morala izogibat tistim vrstam hrane ki mu to povzročajo pri tem ni pomoči.Kar pa je alergenov ki mu škodujejo v zraku je pa težje saj ne moreš otroka kar zapreti hermetično v kak prostor,vidim to pri nas vedno ko kaj cveti ne pomagajo niti najsodobnejša zdravila napadi dušenja se kar vrstijo,tako da komaj čaka da pride zima ko ne bo cvetnega prahu v zraku.Seveda je kar naenkrat prišla alergija.Mesce so v telo prihajali alergeni organizem ni mogel več prenesti pa je izbruhnilo na dan.Borbe bojo da se bo umililo upam da bo kmalu kaj bolje!!!

(odgovor članu manja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kar na enkrat-Alergija!!!
18.9.2004 18:16:28   
Janeja
Ko je bil moj sinek star štiri mesece, so mu na alergološki ambulanti v LJ s testi potrdili izredno močno alergijo na mleko, jajca, moko, arašide,...:( Tri leta smo se matrali s strogimi dietami (najprej do osmega meseca jaz, ker sva se dojila, potem pa še moj Jan).
Ko sem slučajno izvedela za zdravljenje alergij z Bioresonanco pri dr. Medvedu v Podčetrtku, smo se takoj odločili probat. S svojimi testi nam je tudi on potrdil enake alergije kot že prej v bolnici - pa brez vsakega pikanja:bravo: Pisno nam je potrdil, da lahko Jana ozdravi z desetimi terapijami, če se bomo le strogo držali njegovih navodil.
Uspelo nam je:bravo::bravo::bravo: Danes je od terapij minilo že osem mesecev. Jan uživa, ko lahko je čokolado, peciva, pije kakav,...:sloncek:
Tudi če bi alergija res po nekaj letih minila sama od sebe, za kar pa ni nobene garancije:(, mislim da ni vredno čakati in matrati otroka in sebe z dietami. Zdravljenje z Bioresonanco res deluje!!!

P.S. Se opravičujem za pozno reakcijo ampak šele zdaj sem odkrila RR. :ups:

(odgovor članu manja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kar na enkrat-Alergija!!!
21.9.2004 19:44:38   
manja
Pozdravljena!
Prosila bih te da mi nekaj vec napises o Biorezonanci.Kaj je to prav zaprav?
A je to nekaj kot bioenergija,kaj takega?
In zanima me seveda koliko stanejo takrsne terapije.Kakrsni so tisti "zdravniki"ki to izvajajo?
Malce sem skepticna glede tega.

(odgovor članu manja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kar na enkrat-Alergija!!!
21.9.2004 22:34:39   
Janeja
Bioresonanca je zdravljenje z BIOCOM aparatom - Dr. Medved je na tem področju zelo priznan. Ravno ta teden je bil na POP TV v viziti prispevek o zdravljenju alergij z BIOCOMom iz njegove ambulante.
Nekaj več o terapiji sem napisala pod naslovom "izkušnje" na tem istem forumu.
Tudi jaz sem bila skeptična, vendar pa sem zvedla za kar nekaj 100% uspešnih zdravljenj po tej metodi zato sem probala. In uspelo nama je!:bravo:
Prvo testiranje stane 15.000 SIT, potem pa ti glede na alergijo pove, koliko terapij bi bilo potrebnih za ozdravitev. Midva sva imela določene tri močne alergene (mleko, jajca, arašide pa še moko) in imela sva 10 terapij. Vsaka po 12.000 SIT Mogoče se res sliši veliko, vendar pa si izračunaj koliko daš za hrano, ki jo lahko otrok je in je nesramno draga: 1L riževega ali sojinega mleka 600.- SIT (spil ga je v treh dneh), škatla keksov brez mleka in jajc 700,- SIT (za dva dni),...
Na koncu pa ti da še pisno garancijo, da se pozdravljene alergije ne bodo več pojavile!!!

Jaz zdaj 100% verjamem v to metodo! Res deluje.

Če te še kaj zanima ti z veseljem pomagam, ker vem kako hudo je bit na dietah.

(odgovor članu manja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?