|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere firme?
10.9.2009 23:38:18   
hariba
Me zanima kje in kakšna oblačila kupujete? A morajo biti obutev in oblačila obvezno od priznanih in priljubljenih firm kot recimo adidas, nike, S.oliver, beneton? Pa parfumčki in šamponi za tuširanje tudi? Mojemu najstarejšemu je že nekaj časa monogo pomembnejše kaj piše na copatah kavbojkah ali mikicah kot izgled oblačila ali obutve. Samo, da je firma. Je športnik in zato kpačke zmeraj hoče imeti nike. Jih kupujemo v Hervisu, tudi ostala športna oblačila ima najraje Nike, sledi mu adidas, se pa na srečo zadovolji tudi z lonsdale oblačili iz sport 2000, ki so po ugodnih cenah in kvalitetna. Ostalo kavbojke, bunde majice bi pa oliver imeluser posted image , no pa tudi iz Zare mu je kaj všeč, pa iz H&M in še eventuelno iz C&A in takoo, a bog ne daj, da bi kupila v kiku.user posted image  Tole mi gre že kar precej na živce, ker še ne dolgo nazaj mu je bilo popolnoma vseeno kaj piše na etiketi, z veseljem je nosil oblačila iz Spara in Mane, mislim, da je dosti krivo to, da je v takem razredu, kjer so firme pomembne, imajo pa starši denar. Tamlajšemu je to mnogo mejn pomembno in mu govori, da je glup.
Ker si le firm ne moremo privoščit, kupujem večinoma na razprodaji in ko so razne akcije in popusti. Če je pa meni cena previsoka, pa zahtevam, da delež  poravna iz žepnine, no takrat se pa praviloma premisliuser posted image .
Kako je pa pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere firme?
11.9.2009 0:16:51   
polma
H&M, new Yorker, Berschka, superge pa v humaniku-Fake, All star...
Mahnjena je na poceni firme, hvala Bogu user posted image .Ima pa 12 let.


_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Katere firme?
11.9.2009 8:04:50   
*piškotek*
Hariba, pri nas punci niti nimata kakih firm. En čas so bile kao Vanske (čevlji) zelo IN in jih imata obedve. Samo sedaj ko pa se kaj kupuje, pa niti nobena ne omeni kake posebno hude znamke, ker tudi vesta da ne bosta dobili. Če stane "normalna" majica 10-20 € to dobi, če želi kako bolj fensi šmensi pa jima povemo, da gre dodatek iz žepnine (in tudi pri nas si ponavadi premislijo user posted image ) Najbolj pa so jima všeč cunje iz Zare, New yorkerja, Bercschka, H&M pa vedno redkeje... Žal si ne moremo privoščiti dragih oblačil...

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Katere firme?
11.9.2009 10:01:21   
ribica.
stvar n isamo v tem kaj je njemu ali njej všeč, ampak v tem, kaj si ti kot starš lahko privoščiš. Jaz imam sicer še manjše otroke in še nimam takih zahtev, ampak ko so manjši so pač zahteve drugačne. Jaz jim že zdaj povem, da pač vsega ne morem kupit, ker nimam toliko denarja, In enako jim bom povedala tudi ko bodo starejši. Sicer pa to, če kupuješ poceni, ali pa bolj poceni, še ne pomeni da so te stvari najbolj bedne. Tudi v kiku se da kupit zelo lepe stvari. Saj nikjer ne piše da moraš kupit mikico za 2 eura! Lahko jo pa kupiš za 12, namesto za 32.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Katere firme?
11.9.2009 12:49:00   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hariba
Me zanima kje in kakšna oblačila kupujete?

Moj najstnik (pri 12-ih letih mu to že lahko rečem user posted image ) na znamke na srečo ne da veliko. Najbrž zato, ker je bil ves čas vzgajan v duhu, da znamka oblačila ni pomembna. Gledamo na to, da so mu oblačila prav in všeč ter da so udobna in kolikor toliko trpežna. Vendar pri slednjem nimamo sreče - na vsak letni čas moramo zamenjati najmanj dva kompleta vsega, od obleke do obutve. Morda tudi zato, ker kupujemo nizkoproračunske zadeve (a la Spar, Kik, Leclerc itd.), vendar tudi znamke, ki jih kupimo na trenutke (predvsem iz trenutnega vzgiba, razprodaj ali momentalne všečnosti) ne zdržijo niti 50% dlje.
A morajo biti obutev in oblačila obvezno od priznanih in priljubljenih firm kot recimo adidas, nike, S.oliver, beneton?

Niti pod razno. Takšnih oblačil ima moj nastnik (pa tudi ostali člani družine) morda četrtino. Pa niso za posebne priložnosti, temveč jih tretiramo, kakor vse ostale.
Pa parfumčki in šamponi za tuširanje tudi?

To pa ja. To mora biti pa obvezno znamka. Pa ne, da brez tega ne bi preživeli, ampak znamke dejansko bolje in dlje dišijo od ne-znamk. Gospodič Najstnik trenutno uživa v Brut-u.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Katere firme?
12.9.2009 16:41:56   
Gina
NIč ne dasta na znamke. Nimata tega sindroma in srečna sem da je temu tako. Sta pa oba rada lepo oblečena in urejena in si sama izbirata vse kar nosita.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Katere firme?
14.9.2009 18:21:37   
sanja nk.
No za mojadva mamo kar rutino, dasta pa veliko na zgled, pa tudi znamke....tako da cena ni pomembna, lahko je poceni pa če jima je všeč, kombinirata...

Večinoma vso obleko kupujemo za 13 in 15 letnika v Obssessnu, Madnessu, silver, s. oliver, Brunnoti, Jack and Jones, diesel, quicksilver
zdej mali ima rad barve, je bolj hipijevski, starejši bolj moško enobarven, potem občasno kaj v H&M, New yorker, spodnje perilo jima kupujem večino v schiesserju, beti, New yorker, Madness, polzela , Fabiani..
za šport pa intersport večinoma, ker mož pravi da je najbolj kvaliteten, drugače pa v tujini kaj kupimo kar se pri nas ne dobi, pa za šport nima veze ali je puma, adidas..., nike.whatever...samo da jima je všeč...obutev pa Transporter, Madness, obsessen, Salomon, Teva..
še kaj ostalo....obleko pa večino zbirata sama že dolgo, tako da laufata svoj stiluser posted image ...
Parfumi...no tega ne uporabljata, obadva imata deodorante v spreju in sticku so pa Adidas in Axe
prav tako šamponi, pa seveda geli za lase, večino Taft, pa obadva imata še Labellouser posted image pa za kremo za obraz sem ju nahecala...to pa je nekje vse..


(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 21:13:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sanja nk.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Katere firme?
23.9.2009 14:28:50   
2.mama
Moja mala je stara zdej 10 let in jih zaenkrat do nekih posebnih firm ni. Važno je samo, da so stvari temnejše (najraje črne ali sive), drugače pa nekih posebnih zahtev nima. Drage kupujemo samo čevlje, ker morajo biti pač kvalitetne izdelave in materiali morajo biti naravni. Kozmetika je pa tako ali tako večno vprašanje. In sem mnenja, da ima cenejša kozmetika manj sr*** notri kot draga. Če gre verjeti deklaracijam.

Ko je bila mlajša smo ji stvari, predvsem hlače, kupovali od benettona, ker je bil takrat edini, ki je imel nekoliko daljše hlačnice - malo so bile same noge...

Drugače pa se mi zdi, da tudi firma danes ni več sinonim za kvaliteto. Tako da...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?