Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 16:55:20
|
|
|
|
rainbow
|
Mi imamo Romerja, zdaj že tretjega, za dve pupi; lupino posodili dalje, ta mlajša se vozi v srednji varianti, ta večja pa v oni ta tretji; Torej za tvojega Romer king quickfix ali kako že, zdajo tak še boljše. lp in varen nakup
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 17:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Maxi cosi priori
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 18:12:30
|
|
|
|
bubamara2
|
Maxi cosi priori, sps bo v redu (je cca 10.000 cenejši od xp-ja). Pa sedaj ga ima babycenter v akciji.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 18:29:02
|
|
|
|
hajdi21
|
Ga ima v akciji, ja..... Ga pa že od prvega dne ni za dobit!!!! Kao, zaloge pošle? In tako se v BC dostikrat zgodi.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 22:30:07
|
|
|
|
Dashenka
|
Romerja. Pred nakupom si obvezno poglej rezultate crash testov.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 22:58:34
|
|
|
|
Marogica
|
Romer, tu sploh ni debate. ko gre za varnost
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 23:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
concord trimax..od 9 do 36 kil sploh če je fant bl velike sorte. saj naše punce recimo pr 22 mescih v avtozic do 18 kg komi še stlačim pa ma 16 kil!
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 23:28:44
|
|
|
|
PBJ
|
Romerja ...
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 21.5.2006 9:10:28
|
|
|
|
Dejča
|
Romer king TS plus - je bil pa v akciji, tako da je prišel le tam okrog 40 jurčkov.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 21.5.2006 9:35:48
|
|
|
|
Tejcika
|
Konec meseca maja bodo na internetni strani www.adac.de ( po njih povzema Motorevija ) objavljeni novi testi avtosedežev. Mi čakamo na to, da bomo kupli res varnega. Splača se pa kupovati prek e-bay, ker so sedeži precej cenejši kot pa pri nas!
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 21.5.2006 19:05:04
|
|
|
|
soncek&luna
|
roemer
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 22.5.2006 21:32:10
|
|
|
|
katja pv
|
Mi imamo Maxi Cosi XP. V igri smo imeli še Romerja King TS. Oba sta bila ocenjena najvišje na crash testu v letu 2005. Za maxija smo se odločili zato, ker je naklon za "ležeči" položaj malo večji kot pri romerju pa še cena je bila ugodnejša.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ščetkanje zob.
Admin
Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati zobe?