|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri vozicek je boljsi
27.1.2013 9:46:15   
Nastija
Pozdravljene,

odlocam se med dvema vozickoma in sicer Allterrain 3X in Baby boom trikolesnikom...med tema ker so moje finance kar precej omejene,sem pa naredila.seznam "zahtev" ki jih mora imeti vozicek: - dobro in prostorno kosaro za novorojenca
- velika in napihljiva kolesa, ker imamo v okolici ogromno sprehajalnih poti, ki so makedamske (so mi priporocali da so kolesa napihljiva)in iz istega razloga trikolesnik, kateri mora biti lepo vodljiv in imeti prednje kolo vrtljivo za 360°, ter dobre amortizerje da malega ne bo prevec rukalo.
- sportni del mora biti kvaliteten (da je otroku udobno in ne sedi postrani) prav tako pa se mora enostavo spreminjati naklon od cisto lezecega do 90°.
- super je ce ni prevec tezko ogrodje in da se vozicek enostavno zlozi, hkrati pa zlozen ne sme zwsedati prevec prostora va avtu.
Do sedaj je bil moj favorit Baby boom vendar sem zasledila, da uporabnice predvsem starejsih vozickov 2009,2010...niso zadovoljne z sportnim delom (otrok sedi postrani, potrebo mu je dajati kaj pod ritko da ne.leze dol, cudno zapenjanje ima, nakoln se uravnava z nekimi trakc) hitro naj bi prihajalo do napak na ogrodju (se polomi, pade kolo stran, se prehitro izrabi, eni se je celo sam zlozil itd.)
Za vozicek Allterrain 3x pa nisem zasledila kaj veliko informacij razen tisto kar pisejo prodajalci.
Zanima me ali imate kaj izkusenj z enim ali z drugim predvsem potem s sportnim delom. Vem da za "malo" denarja ne mores veliko pricakovati, vendar ne bi rada kupila kaj kar potem ne bi mogla uporabljati kot se spodobi. Ne zelim kupiti neuporabnega vozicka ali takega ki otroku ne bi odgovarjal. Cena obeh vozickov je cca. 300 €.

Vseh informacij bom zelo vesela.


< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 27.1.2013 10:17:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri vozicek je boljsi
27.1.2013 11:17:18   
MojaV
Mi imamo "novejši" model trikolesnika baby boom (naklon športnega dela se regulira z mehanizmom, ne več s trakci), ampak zdaj imajo še novejše modele, ki so še malenkost izboljšani, pa tudi barve so zdaj lepše. Je lahek, dokaj enostavno se zloži, vodljiv, dobro vzmeten in vzdržljiv. Ko se nam je zvil mehanizem za naklon (en zobec se je zvil, ker smo bili malo pregrobi z njim), so nam ga brez težav in brezplačno menjali, čeprav voziček ni bil več v garanciji. Drugače pa z ogrodjem ni bilo težav, samo enkrat smo morali malo naoljiti kolo, ker je začelo škripati. Smo pa precej heavy-duty uporabniki, uporabljali smo ga v vseh vremenskih razmerah in po vsakršnem terenu, in to ne ravno nežno. Na morju nam je poleg otroka brez težav prevažal še celo goro kopalne opreme itd., pa se mu ni nič poznalo. Motilo me je edino to, da se športni del ne da obrniti proti mamici, ampak to se hitro navadiš.

V glavnem, za tak denar je voziček super. Pri meni je pretehtalo predvsem to, da je lahek (ker sem ga tovorila po stopnicah, v drugi roki pa otroka) in, roko na srce, poceni.




(odgovor članu Nastija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?