|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 18:55:58   
simonetta
Ali vse uporabljate aptamil?Če ne,katerega pa?Namreč mi ga uporabljamo,ampak ima kar visoko ceno,zato bi mogoče,kakšnega drugega,ki bi bil tudi uredu :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 19:01:09   
ZARA
Ja jst ga uporabljam in sicer zdej A3.Mislim da je med drazjimi,ce ne celo najdrazji,ne vem...Od Milupe imas se Milumil in Comformil!
lp

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 19:01:37   
Jančika_
Hipp je cenejši in niti približno ne smrdi tako kot Aptamil (slednjega moj otrok niti slučajno ni hotel piti, pa se sploh nisem čudila). Pred kratkim je Seven napisala, da je zelo zadovoljna z Müllerjevim mlekom, ki je smešno poceni. Tako da če imaš v bližini kakega Müllerja, se splača probat. Tudi Hipp je tam precej ceneje kot drugje.

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 19:02:57   
Jančika_
Aja aja, pri nas uporabljamo Hipp (kadar ni joške na jedilniku:)- ).

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 19:07:41   
Anonimen
Aptamil Pre stane v Avstriji DM 7.25 evra, Bipa 7,59 evra!

Aptamil 1 sem pa dala v Bipi 10,49!

Će smo že pri cenah:

Aja pa pamperstke sem v Bipi dala 11,99 evra (3-6kg, 80 komadov) nemškega proizvajalca! MIslim, da so vse velikosti trenutno te cene!

Bojana

(odgovor članu simonetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 19:15:38   
Anonimen
Poskusili smo naslednje:
Nidina (Nestejev Beba, prirejen za italijanski trg), ki smo ga prinesli s porodnišnice, potem pa nehali kupovati, ker so prilagojena mleka v Italiji obupno draga.

Prešli smo na Novalac proti krčem, da bi krče preprečili. Po nekaj tednih uporabe je bil naš kronično zaprt. Kakal je samo s spodbudo s "termometrom".

Poskusili z Novalacom proti zaprtju, nobenega učinka.

Prešli na Comformil, blato ni bilo več v "bobkih", kakal pa še vedno ni drugače kot s termometrom razen prva dva dni (blato sicer kar mehko). Okus in vonj pa ima obupen. Comformila pa je spil cca. 100 - 150 ml manj kot prejšnja mleka, zato se mi zdi, da je bolj nasiten.

Prešli na Bebe, stane pol manj kot vsa omenjena, vonj in okus sta veliko boljša, kaka pa vsak dan - v dveh tednih ni samo en dan!
Tako da smo se vrnili na začetno varianto :).

(odgovor članu simonetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 19:15:42   
Primoza
Mi ravnokar končujemo "mlečno" obdobje, ki smo ga preživeli s Humano (cena 350 g se je v tem času gibala med 890 E Leclerck - akcija in 1090 SIT E Leclerck redna cena).


(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 19:18:50   
Anonimen
Meni pa se zdi, da sem kilski paket Humane v Mullerju videla za 1600 SIT!

(odgovor članu simonetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Katero prilagojeno mleko?
6.3.2005 19:20:26   
Primoza
Super, ravno zdaj, ko nam je poraba drastično upadla.:ups:

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Katero prilagojeno mleko?
7.3.2005 18:14:58   
Anonimen
Kako to, da nobena od vas ne dobi mleka na recept? Meni so v porodnišnici rekli, da ne morem dobiti na recept, razen če bi bil otrok bolan, pa še v tem primeru bi morala z receptom mleko v lekarni plačat. Mislim, logika!!!!:zmeden2::zmeden2:
Potem pa sem to povedala patronažni sestri, ki je prišla drugi dan na dom, pa je bila ful začudena. Rekla je, naj kar gremo k zdravnici, ki smo jo izbrali in si vzamemo recept. In res, je mož šel tja in mu je kar sestra napisala 4 recepte za cel mesec brez da bi sploh videl zdravnico ali da bi otročka nesli tja pokazat. Tako sedaj dobimo 4 škatle na mesec brez problema. Baje je tudi odvisno, v katero občino spadaš. Pozanimajte se malo pri svojih pediatrih, da ne boste plačevale brezveze! Jaz bi še danes kupovala hrano, če ne bi bilo patronažne.

Blacky :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu simonetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Katero prilagojeno mleko?
7.3.2005 18:34:28   
Anonimen
Mleko financira občina in Mestna občina Murska Sobota ga žal ne. In tudi nobene pozornosti ob rojstvu ne dobiš! Nas je kot kaže preveč!

Bojana

(odgovor članu simonetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Katero prilagojeno mleko?
8.3.2005 11:28:15   
Seven*
Ej Mullerjevo mleko je cist OK!!! Mi smo super zadovoljni, mali pije kot velik!! :bravo::bravo: Stane pa skatla 600g 1000 sit.. Meni deluje kvalitetno.. Saj najvec dnarja se itak zapravi na preprodajalcih.. Zato so pa taksne cene. Ce ima Muller svojo znamko je pac logicno, da je ceneje..

Uf. Spet kr nekaj bluzim..

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Katero prilagojeno mleko?
8.3.2005 13:08:28   
Taj
Tudi mi smo prevekslali od Aptamila k Mullerju:bravo:. Dodajamo k dojenju, 2x dnevno po 250 ml (stari skoraj 3m).Sva primerjala sestavine in ugotovila da so do grama in % identične, popolnoma. Verjetno je tudi proizvajalec isti, gre samo za odbit strošek reklame in cenejše pakiranje...kakšna natega čisto zares8)! Mali je zadovoljen, meni se zdi to mleko še lažje prebavljivo kot Aptamil (tisti proti polivanju je povzročal zaprtje in smo ga hitro skenslali).Zato; priporočamo:duda:!

čauček:rozica:

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?