Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

bila predolgo tam. Ta teden hodim po njo ob 12 uri, drugi teden pa bom začela po njo hodit 14.30. Ali je to predolgo za 2 letnico?
    bila predolgo tam. Ta teden hodim po njo ob 12 uri, drugi teden pa bom začela po njo hodit 14.30. Ali je to predolgo za 2 letnico?   !
   ! 

, me je zelo presenetila in tudi od ponedeljka do danes vsak dan tam spi. Držim pa se zaenkrat te ure 13.30, ker sem še doma in imam čas. Kasneje pa bo ostala do 15.30, ko bo šel ati po njo, mami pa bo v službi. Stara pa je dve leti in sedem mesecev.
 , me je zelo presenetila in tudi od ponedeljka do danes vsak dan tam spi. Držim pa se zaenkrat te ure 13.30, ker sem še doma in imam čas. Kasneje pa bo ostala do 15.30, ko bo šel ati po njo, mami pa bo v službi. Stara pa je dve leti in sedem mesecev. 
			 predčasno jemala z vrtca se bo tako navadila, pa bo samo hujše.
  predčasno jemala z vrtca se bo tako navadila, pa bo samo hujše.