Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ampak, zdaj, kar je, je.

je stara 10 mesecev in ji že kak mesec čez dan ne dajem več dude in ni nobenega problema.Počasi bom ukinila tudi pred spanjem.Po moje ne bo težav,...
. Ker pa ima naš razbojnik že zobke, jo je že preluknjal in potem sta se en večer z možem nekaj igrala in mu jo je mož izpulil iz ust. Rezultat: duda se je strgala in ga je žulila tja po ustih. Naslednji dan jo je hotel dat v usta, pa je ugotovil, da ni več dobra, zato sem mu rekla, da naj jo vrže v smeti. Po dolgem premisleku jo je le vrgel, potem smo imeli kakšne 2 večera malo problemov za zaspat, pa sem mu razlagala, da ni dude, da jo je vrgel v smeti, nato pa je čisto pozabil nanjo. Sicer sem se v soboto, ko sem bila s kolegico na kavi, ustrašila, ko je videl fantka, ki je imel dudo, da mu jo bo izpulil iz ust, ampak sploh ni reagiral. Po moje je že pozabil, da jo je sploh kdaj imel.