|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj odgovor
30.8.2008 10:21:07   
xerox
Zanima me, kdaj bom dobila odgovor, če je moj user posted image  sprejet v vrtec. Vložila sem junija 2008 za maj 2009, ko bo mel 12 mesecev?????

Pa še izkušnje tistih, ki ste vlagale za sredino leta, ali je takrat sploh možno dobiti vrtec, če je že septembra vse polno????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj odgovor
30.8.2008 14:15:34   
ursi
Jaz ti bom povedala samo moj primer, ne morem pa reči, da bo pri vas ravno tako. Ta prvega sem vpisala maja 2006, da je šel v vrtec 2007 v februarju, ko je bil star eno leto. Že kmalu septembra smo imeli sestanek, da so vrtci polni in da moram plačevati rezervacijo (ki se itak nikamor ne šteje, cena pa zame ubitačna user posted image ), če ga hočem takrat dat, da mu bodo držali prostor. No tko sem potem plačevala 4 mesece rezervacijo. Ta drugi je bil rojeni letos konec aprila, je bil ravno takrat vpis za v vrtec, pa so mi rekli v vrtcu, da je dovolj zgodaj, če dam prijavo v decembru, ker tako ali tako takih vlog ne obravnavajo več kot 2-3 mesece pred sprejetjem. Naj bi šel pa v vrtec marca 2009. Čeprav je mogoče septembra vrtec poln, se skozi leto lahko pokaže prosto mesto (izpisi, preselitve,...), ampak vsaj pri nas grejo potem sprejetja po že vpisanih.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj odgovor
30.8.2008 18:14:40   
Rubin.
Najbolje bo, da pokličeš v vrtec in vprašaš. Sicer pa je možno dobiti prosto mesto, kljub temu, da so vrtci septembra polni, ker jih kar nekaj izpišejo med letom, večina zaradi bolezni, če se le-te pojavljajo konstantno.

Ti lahko povem iz lastnih izkušenj, sem malo miss vpisala dec. za jan. in ni bil problem, samo sem si jaz potem premislila in gre sedaj septembra.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj odgovor
30.8.2008 18:59:06   
Anonimen
Pri nas se lahko pobrišemo pod nosom za vrtec vsi, ki smo rodili ta čas- maj, junij, julij, avgust. Odpademo vsi ven, ker ni placa.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sama sem dobila zavrnjeno, vendar hvala bogu gre mala v varstvo k staršem ali v cerkven vrtec.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




spanje
1hruška

Kdaj je vaš otrok začel spati 1x na dan?

9 mesecev (37%)

1 leto (28%)

1 leto in pol (15%)

kasneje (19%)


Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!