Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:06:27
|
|
|
|
anju
|
a ponoči se dojita? nekako "sumim" tvojo hčerko (tako kot mojega sinka), da se ponoči rada carta in mislim, da ni z lakoto povezano...
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:37:31
|
|
|
|
Caarmen
|
tud jaz tako mislim... Sva jo dala v svojo posteljo in je jokala, jokala... dokler jo nisva dvignila. Ko ob 20ih poje jo dava v svojo posteljo. Ko se naslednjič zbudi jo tudi probava dat, če ne gre pa popusti. Ponoči se potem skobaca k meni in sama začne cmočkat - čez pižamo. Večkrat me je že spravila iz postelje... Ne vem kaj naj naredim. Patronažna mi je rekla, da jih je ona tudi v svojo posteljo jemala in da danes ko so njeni otroci v puberteti še večkrat pridejo k njej v posteljo in se pogovarjajo. Očitno imam zelo navezanega otroka name...
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:40:47
|
|
|
|
baja*
|
Naš spi, odkar mu dajem zvečer (ob 18-ih) mlečno kašo, ampak ne po flaši, kar lepo na žlico . Pa bolj gosto mu naredim. Pred spanjem ga še podojim. Zaspi ob 20-ih in spi do pol osmih - osmih, ponavadi pa se vmes zbudi še ob cca, 5-6 za dojenje.
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:54:12
|
|
|
|
Caarmen
|
Kakšno mlečno kašo narediš?
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 10:57:36
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Caarmen Kakšno mlečno kašo narediš? Riževo od Milupe (najraje ima navadno in z okusom banane), glutena še nisem uvedla.
|
|
|
|
RE: Kdaj povečati število obrokov? 2.2.2008 13:04:54
|
|
|
|
anju
|
meni včasih kašo poje včasih ne. spanje pa ni nič drugačno (=daljše) kadar jo poje. otroci so pač različni... in pubertetniki tudi
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?