|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prvič sam čez cesto??
2.9.2008 8:49:12   
mojcapr
Doma smo na vasi in moj drugošolček se bo vozil iz šole z avtobusom, da bo prišel domov pa mora prečkati cesto, ni prehoda za pešce..... Saj ga navajamo, da pravilno pogleda, sam vseeno se mi zdi še premalo odgovoren....
Kdaj ste jih ve same pustile črez?


_____________________________

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj prvič sam čez cesto??
2.9.2008 8:52:57   
klepetka
naša je šla v tretjem razredu. Pa saj bi po moje šla že prej , ker je že v prvem razredu šla domov z avtob.,ampk sem jaz kar nekaj kompliciralla in jo je vedno hodil nekdo čakat h cesti.

_____________________________



(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj prvič sam čez cesto??
2.9.2008 8:54:20   
lelaval
Moja sta stara 10 in 11 let, pa sem še vedno v strahu, če sama prečkata cesto. Saj ne, da ne bi pazili - vozniki so taki.
Sem hčero 2 leti nazaj čakala na drugi strani ceste, na obeh straneh kolona, en "pametni" pa iz kolone ven in z vsem šusom dalje. Samo korak več bi naredila, pa bi jo pred mojimi očmi nabasal. Mogoče sem zato tako v strahu, pa jih še vedno raje vozim, kot, pa, da sama hodita preko ceste. Je pa res, da že 3. leto hodita na avtobus.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj prvič sam čez cesto??
2.9.2008 13:18:56   
SPORTINA
Mi ravno razpravljamo....kdaj pa "smejo" it sami iz šole - brez spremstva?
Moje je v drugem (ex prvi), pa jo ne upamo pustiti samo.


(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj prvič sam čez cesto??
2.9.2008 15:06:43   
Kerensa*
Moj sin bo kmalu star 11 let, vendar ga samega čez glavne ljubljanske prometnice še vedno ne pustim... v šolo in iz šole ga vozimo (od parkirišča do parkirišča), na drugih relacijah, kjer se samostojno giblje, pa mu prečkanja cest niso potrebna... manjše ulice v naselju je prvič prečkal sam, ko je bil star cca. 8 let, ko smo ga začeli puščati samega na igrišča med bloki za nekaj časa.

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?