|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj trebušnjaki po carskem rezu?
24.2.2005 1:04:49   
Pika10
Rodila sem 8.12, zadnji poseg pa sem imela 29.12, ko sem imela rezanje podkožja tam kjer sem imela CR, ker se mi je spodaj nabirala kri. Zdaj je od tega skoraj dva meseca in jaz bi rada začela delat trebušnjake. Kdaj jih lahko začnem?Ali katera ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj trebušnjaki po carskem rezu?
24.2.2005 7:00:46   
dory
Naj bi se 6 tednov ne naprezala kej prevec,pol pa ce se pocutis za to ni panike....jaz sem ze prvi mesec po porodu pocela vse zivo :)

(odgovor članu Pika10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj trebušnjaki po carskem rezu?
24.2.2005 7:56:39   
Anonimen
Jaz bi ti svetovala, da pokličeš v ambulanto in vprašaš. Kaj pa veš koliko časa se naprimer celijo notranji šivi oziroma kaj podobnega. Lahko da se čutiš sposobno trebušnjake delat, pa so notranji šivi še sveži (pojma nimam, ugibam). Raje vprašaj zdravike, da ne bo spet kaj narobe. Sem pa tudi jaz rodila s CR, tako da približno vem, kako to izgleda.

(odgovor članu Pika10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj trebušnjaki po carskem rezu?
24.2.2005 7:59:02   
dory
Ko sem jaz vidla par dni po CR moj trebuh sem takoj dr.Urha sprasvala kdaj loh kej zacnem migat,pa se je nasmejal pa reku naj vsaj 6 tednov le pocakam,pol bom pa vidla kako in kaj :)

(odgovor članu Pika10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj trebušnjaki po carskem rezu?
24.2.2005 10:52:23   
mehurčica
Ja, vsaj 6-8 tednov naj bi počakale. Jaz sem potem malo probala delat, ampak me je trebuh kar hitro začel bolet. Sem raje opustila. Toliko glej, da te ne bo bolelo, ko boš delala.
Jaz sem začela hodit na aerobiko, ko je bil David star 9 mesecev. Tam smo delali dosti trebušnjakov(sem hodla na TNZ:trebuh, noge, zadnjica)in me ni nič več bolelo.

(odgovor članu Pika10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj trebušnjaki po carskem rezu?
24.2.2005 11:05:14   
a&m
OJ!

Rodila sem 4.12 2005 s CR, pa delam zmerne trebušnjake.Tako so mi svetovanli, postopoma.Začela sem po pet na dan, najprej en teden....pa tako naprej.Sodiš po bolečini.

LP:muca:

(odgovor članu Pika10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj trebušnjaki po carskem rezu?
21.4.2005 12:12:36   
zverka
Tudi jaz sem rodila s pomočjo CR. Počivala sem 6 tednov, ko sem imela prvi ginekološki pregled. Takrat sem vprašala ginekologonjo o trebušnjakih in ni imela nobenih zadržkov, tako da od takrat pridno telovadim. Veliko volje ti želim - rezultati bodo vidni :bravo::

(odgovor članu Pika10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?