Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No... potem so me popisali, obrili... Nato pa se je začelo.. Čedalje bolj bolj boleči krči. Predvsem v križu. In to te na koncu tako boli da je za pop....
skratka.. potem pa še klistir.. da ne govorim.. sploh nisem vedla al mam popadek al me tišči... grozn. Skratka. Potem sem šla v porodno in potem smo čakali da bom dovolj odprta. Ležiš in čakaš. Popadke sem mela čist svoje. In potem pridejo dohtar + babica + ena študentka. In rečejo da bo pa zdej akcija. In se je začelo. Med popadki pritiskaš, vmes počivaš. Skratka - samo babico morš poslušat pa ubogat, pa bo hitro mimo. Srečno!
in obe prejšni so mi porod sprožili ker sem bila že 4 cm odprta.
V porodni pa so mi rekli, da sem odprta 2 ali 3 cm, da se prepočasi odpiram, da imam pogoste popadke, a da so premalo močni. Sem kar izbuljila oči!
Dali so mi še umetne in dvojno dozo protibolečinskega sredstva, pa še tisto masko in sem nekako preživela do potiska.
, zlahka jih prepoznaš, kako pa bolijo pravi pa se sedaj tudi sama sprašujem, ker me kr sprašujejo če me že kaj špika ipd...Ampak popadki (umetni)mene niso špikali, ampak trgali...
Sem pa prej še klicala svojo ginekologinjo in ona mi je svetovala naj se grem pokazat tja.