|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:45:21
|
|
|
|
total
|
Zase večinoma v New Yorkeru,Orsay,včasih H&m
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:45:59
|
|
|
|
Luskan
|
Esprit je zakon, pa S'Oliver, tudi h&m.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:46:38
|
|
|
|
lemavrica
|
Sportina, H&M, New Yorker
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M-majo sam tam moje številke , pa kulturne cunjice po kulturnih cenah
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 20:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsepovsod kakor kdaj.Ne kopujem dragih oblačil.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 21:00:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
S.Oliver, H&M, WIT BOY ..... itdddd......
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 21:13:00
|
|
|
|
Rožica I
|
Večinoma na razprodajah ( zase večinoma v Zari, ponovem v Mangu , v S'Oliverju, H&M- u, v Orsayu; za dete pa v Zari in H&M- u). Sem se navadila na razprodaje, tako da naju takrat oblečem za tisti čas ter za naslednjo sezono.
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 22:07:30
|
|
|
|
Miška76
|
Modiana v Mercatorju, H&M,S. OLIVER, NAMA občasno
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 22:14:28
|
|
|
|
Slončica
|
New Yorker,Orsay za pa BC pa sparky
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 12.2.2007 23:27:10
|
|
|
|
smeško
|
za našo večina v H&M, Clarku-če majo kaj pametnega, Pikapolonica.Zame in za mojga pa v New Yorkerju, H&M, SOliver pa še kje bi se našlo.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 7:05:56
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Vse naokoli...nisem "zagledana" v določene znamke.....torej, ker vidim kaj fletnega tam kupim...pa če je to ena čist "leva"štacuna al pa kaka fensi
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 7:13:47
|
|
|
|
dory
|
zara, h&m, benetton, s.Oliver, vcas tud kej od esprit...kukr je...za doma mam pa nike ali puma :)
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 8:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno - tam, kjer mi je kaj všeč. Nisem mahnjena na kakšne firme, čeprav ponavadi najpogosteje Naf Naf, Benetton, Adessa (predvsem kakšne majčke), plašč pa obvezno od Mure.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 9:28:50
|
|
|
|
amalija
|
Zara, Taily Weil, sportina, H&M (vedno manj, se mi zdi ful pofl roba pri nas), Orsay, Pimki, S Oliver, Mango, Benetton, pa še kaj bi se našlo.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 9:34:19
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Dosti stvari kupujem v Emporiumu -> predvsem Miss Sixty in pa v Topshopu; za mojega dragega pa še samo v Emporiumu dobiš Energy hlače. Dosti majčk, puloverjev itd kupujem v H&Mu, če sem pa v Avstriji pa tudi C&A, Orsay. Nekaj stvari kupim tudi v Naf Nafu, Benettonu... Spodnje perilo v H&Mu za oba, Palmers in ostale fine firme pa ob razprodajah, boksarice obvezno Skiny. No, športnih stvari (to pa itak NAJVEČ) pa kar v Intersportu pri mojmu dragemu -> letos mi je NAJ NAJ kolekcija ADIDAS legend -> sicer malo bolj zasoljene cene, ampak so fenomenalne stvari, sploh trenerke na črto
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 9:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M, Mega Outlet pa Takko sem in tja.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 12:23:46
|
|
|
|
muška
|
Čisto odvisno , dostikrat zavijem v Morgan, kavbojke imam od Taly Wejla, dosti stvari tudi od H&M, pa od Sineguane,... kje mi je kaj všeč in da je cenovno ugodni kupim
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 21:14:53
|
|
|
|
skokica01
|
Emporium, majčke in jakne v Zari, H&M, Mango. Itak imam pa večne težave s kupovanjem hlač, ker sem visoka in težko dobim take, da potem lahko nosim zraven še visoke pete. Šoping življenja mi je pa razprodaja v Londonu. Se mi kar odpuli! Moj je bil kar šokiran, ko je videl mojo preobrazbo v šoping animalko.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila?? 13.2.2007 21:19:15
|
|
|
|
skokica01
|
Sem se spomnila, da je tudi v Beogradu dober šoping.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)

Ne (
9%)

Mogoče (
12%)

Nevem (
5%)

Obstaja (
13%)

Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!