|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje nakupujete?
13.6.2008 17:52:31   
hotmumy
Kje nakupujete hrano,a gledate ,da pridete čimbolj poceni skozi ali grete v štacuno,ki vam je najbolj bližje?
Jaz  grem navadno v Leclarka,ker se splača,če imaš njihovo kartico,v Lidla in Hoferja grem po pijačo,sire,sladkarije,v tuša po kakšno malenkost,ker mi je usput,v mercatorja pa zelo redko ali pa nikoli,ker mi je drag.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 18:07:15   
Anonimen
Vsakodnevno, kar rabimo, kupimo v Klaseku, ker nam je najbližje. Po večje nakupe gremo v Tuš, včasih tud v Spar, ker je dobra izbira. Tud Lidl nam ni tuj- imajo poceni robo, in kak nakup opravimo tud tam- čežana, tonik za obraz, sadje in zelenjava, čokolade, čipsi,...

(odgovor članu hotmumy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 18:18:12   
natasarobi
Mercator. Z mojim imava Pika kartico - odlog plačila, koristiva pike,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 18:20:46   
kajajaka
največ nabavljamo v Sparu. Pa še to le nujne stvari.

Veliko doma pripravljamo sami - sokove in sirupe kuhamo jeseni, enako marmelade in čežane..., kruh (v kruhomatu), piškote, saldice pečemo sami... zelenjavo kupujemo le izven sezone, sicer imamo vrtiček, meso, jajca in salame kupujemo pri poznanih kmetih in znancih na vasi...
Skratka zelo malo nakupujemo po trgovinah, če pa že, gledamo, daje hrana slovenskega izvora, če se le da. Gnusijo se mi razne madžarske in poljske pijače, ki niso nič dugega kot sladkor in malo barvila...

Ne vem, mogoče pa pretiravamo, ker imamo pač tako pridno mamico, ki ji ni težko večino stvari sama naredit... pa se malo od nje učimo.
Sedaj, ko bo user posted image , bo pa novopečena "babi" še bolj komplicirala glede doma pripravljene "bio" hrane...user posted image user posted image user posted image  Kar pa mislim, da ni slabo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 18:27:43   
Anonimen
Ja Mercator je dražji od ostalih ... samo vseeno najraje vanj zahajam, ker mi nekaj pomeni tudi urejenost trgovin, široki prehodi med policmi, polne police in velika izbira, zadev mi ni potrebno iz raznih kartonov in palet vlečt, nudijo ogromno domačih izdelkov, oddelek s sadjem in zelanjavo mi je tu najbolj všeč. Drugače pa kupujeva tudi v Šparu, pa tudi v Lidlu sva že bila, samo mi ni kul, ker nimajo Etinih vloženih zadev, pa še tako se počutim kot v skladišču. Tušu se pa probam izogibat, ker (vsaj trgovine v moji bljižini) so zelo slabo založene, odnos prodajalk je pa nikakav ... Da bi pa za nekaj hodila v eno štacuno, za drugo pa v tadrugo, se mi pa zdi škoda časa, živcev in energije.

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 18:36:24   
Naja30
Največkrat spar, hofer, lidl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 18:37:26   
Felicita
po vrstnem redu po pogostosti: hofer, lidl, leclerc, špar, mercator, tuš.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 18:47:19   
Gina
Včasih sem v mercatorju, res sem ogromno tam zapravila, zdaj pa so šli čez vse meje pri cenah in grem redko tja že kar nekaj časa. Kupujem večinoma v šparu, pa sem in tja zavijem v evrospin ali eleclerc. Srednje pogosto grem v tuš, ker ni nikdar gužve in je edina trgovina, kjer te pozdravi prav vsaka prodajalka. Res niso tolk hitri na blagajni, ampak imajo pa precej poceni reči - no, odvisno seveda katere, ampak relativno so poceni glede na ostale štacune.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 18:50:53   
Anonimen
Večinoma v hofer, stvari ki jih pa tam nimajo pa v spar. Čistila pa mačji pesek pa v eurospinu. Imam pa vse blizu oz. blizu šihta tako da pač lahko izbiram.

Pomembno mi je da je dobro, da ni vse umetno in da ni ful prenapihnjena cena.


< Sporočilo je popravil karin24 -- 13.6.2008 18:51:53 >

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 19:17:10   
Anonimen
1. Spar -> večina izdelkov
2. Eurospin -> mozarela, parmezan, nekatera čistila, maslo, določen sok, stročnice, tuno, kakav
3. Leclerc -> ribe, včasih kakšno meso, skuta
4. Mueller -> plenice, čistila, kozmetika
5. Mercator -> skoraj nič, razen če je nuja, morda parkrta na leto

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 19:50:52   
melanija
mercator:večina stvari
hofer: wc papir, papirnati serveti, robčki, papirate brisače, piškoti (da niso vedno doma pečeni), pa tudi oblačila za naše malčke
muller:plenice
Zelo veliko pa naredimo sami doma - marmelade, sokovi za mešanje, vloženo sadje in zelenjava, pa meso imamo doma, pa večino sezonske zelenjave imamo doma
Tako da ne zapravimo prav veliko po trgovinah. Imam pa srečo da imamo dokaj blizu tovarni Mlinotest in Fructal, tako da se enkrat na mesec odpravimo tja in si naredimo zaloge njihovih izdelkov, pa še ceneje pridemo skozi, kot pa da bi  kupovala te stvari v trgovini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kje nakupujete?
13.6.2008 20:11:40   
Dashenka
Sadje in zelenjava: Ljubljanska tržnica
Meso: Pri mesarju, sploh ne vem kako se reče tisti mesariji, prav tako na Ljubljanski tržnici, pod arkadami
Čistila, praški, plenice, in podobno: Muller na Čopovi.

Kruh, mleko, delikatesa in ostali dnevni nakupi: lokalni Mercator


Hiper, mega in ostalim centrom se izognem v velikem loku.



(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 7:24:28   
diva 4
Mercator - večji nakupi in vsakodnevne malenkosti. Hofer - zamrznjeni izdelki (zelenjava).

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 8:25:13   
Nuna
Nakupujem v Sparu, ki ga imam najbližje, pri njih pa sem zadovoljna tudi z urejenostjo trgovine in odnosom prodajalk. Na cene vsakodnevnih nakupov (v trgovino grem vsak dan po službi) ne gledam, saj je določene stvari v mestu pač treba kupiti (vsaj mi jih moramo, ki nimamo vrta). Mesečni nakup opravim v Intersparu v Cityparku (stvari, ki se jih kupuje na zalogo, ki niso pokvarljive in za katere je zelo nerodno, če ti v določenem trenutku zmanjkajo in moraš v trgovino posebej ponje). Osnovno kozmetiko (higiensko) nakupim med mesečnimi nakupi, po make-up in po določene izdelke pa hodim v Mullerja. Oblačil ne kupujem niti določenih znamk, niti v določenih trgovinah, ampak se vsake toliko časa odpravim na sprehod in tam, kjer vidim nekaj, kar mi je všeč, kupim. Enako velja za obutev. Za večje nakupe (stanovanjska oprema in tehnika) pa se vedno najprej posvetujeva z možem, na internetu pregledava ponudbo in tudi cene, nato pa greva v nakup skupaj. Edini nakup, zaradi katerega pa sva se, odkar sva skupaj, še vedno skregala (in to je bilo trikrat), pa je bil nakup avtomobila. Tukaj imava pa tako različne okuse, želje in zahteve, da sva pred dvema letoma, ko sva nazadnje menjala avtomobil, ugotovila, da je najbolje, da na leasing kupiva vsak svojega. Mož ga namreč skorajda ne potrebuje, ker ima službo za ovinkom in ker zelo rad kolesari, ko pa ge je potreboval, pa se z avtomobilom po mojem okusu ni hotel voziti. user posted image

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 8:41:46   
Maxica
Zaenkrat še vztrajamo pri Mercatorju, ker so okrog nas večinoma sami Mercatorji, če gremo v Ljubljano, gremo v Spar, Tuš mi nekak ne potegne, Lidl pri nas tudi ne, grem rajši v italijanskega, gremo kdaj pa kdaj tudi v Eurospin.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 10:00:55   
frutka_
Interspar in Hofer (ko je sila, ker mi je najbližji). Sicer pa izredno nerada nakupujem špecerijo. Običajno to moj porihta. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 10:14:14   
Marogica
Mi smo iz Spara "prešaltali" na LIdla, kjer kupujemo ca 90% stvari, s katerimi smo izredno zadovoljni. Ostalih 10% pa še vedno v Sparu. To so stvari, ki jih v Lidlu nimajo, drugače bi kupovali še samo v Lidlu.

Je pa res, da moraš najprej stvari "sprobati", ker znamk seveda ne poznaš. In če mi ne bi bile stvari všeč, jih samo zato, ker so poceni, v Lidlu ali kje drugje, ne bi kupovala.  Kot pa sem rekla, je pa večina stvari v redu.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 14:09:04   
Primoza
Mi smo iz Spara prešli na Lidl, kjer kupujemo cca. 90% stvari, pa še neživiskih artiklov kar nekaj.

Prednost tovrstnih trgovin je majhna(-ša) izbira, kar pomeni da za nakup porabiš manj časa.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 16:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

Mi smo iz Spara prešli na Lidl, kjer kupujemo cca. 90% stvari, pa še neživiskih artiklov kar nekaj.

Prednost tovrstnih trgovin je majhna(-ša) izbira, kar pomeni da za nakup porabiš manj časa.


Tudi mi smo se začeli vse pogosteje vračati v Lidl po nakupih. S katerimi izdelki ste pa najbolj zadovoljni? Se vam zdi kvalitetno?

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 16:13:05   
Anonimen
Kje nakupujete hrano,a gledate ,da pridete čimbolj poceni skozi ali grete v štacuno,ki vam je najbolj bližje?


Kakor kdaj.

Cez teden sveze sadje obicajno v Sparu ali Hofru.
Vecji nakupi enkrat na 14 dni tudi Spar, Hofer ali Lidl, odvisno od navdiha.

Hofer in Lidl sta mi fajn, ker imajo multi pakiranja za jogurte in vcasih pudinge, da ni treba vsakega posebej zlagat. Saj mogoce imajo tudi v drugih trgovinah enako, ampak jih v poplavi izbire ne opazim.

Bonbone kupujem v Eurospinu, prav tako male krostate.

Meso enkrat vsake kvatre v Mercatorju.

Ribe samo sveze in samo na ribarnici ob morju.

Tako da vsega po malem. Samo Tus mi ne potegne.

(odgovor članu hotmumy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 18:32:28   
Primoza
Vse razen sveže govedine, pa tudi drugo sveže meso se mi zdi bolj tako tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 18:55:31   
taly82
Jaz se najraje odpravljam po večjih nakupih v Spar. Veliko hodim tudi v Tuša, ker ga imam čisto blizu. V Hoferju pa tudi kupujem določene stvari.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 19:10:07   
Mišni
Spar

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 20:00:50   
karin412
V Mercatorju še največ - recimo vegetarijanske stvari -imajo največjo izbiro - potem njihove stvari oz.njihovo znamko, pa Lumpija,  kakšno slovensko zelenjavo, sadje. Potem sta Spar in Tuš, kar je v akciji, Tuš bolj rekdo. 
V Lidlu samo toaletni papir, brisačke dessa, včasih rože, pa sir v rezinah, redko zelenjavo, ki je precej špricana. V Hofer zelo redko,ker je daleč,samo če je kaj v akciji-bodiji, oblekice za otroke; mlečni izdelki so zanič.
Kozmetiko kupim v dm-u, ali prek spletnih strani, ker kupujem s certifikatom, v dm-u kupujem tudi izdelke Alnatura. Plenice v Mullerju-Molteks. Občasno gremo na tržnice v različnih mestih, občasno na bio tržnice.
Jogurte in mlečne izdelke kupujem v Biotehniški šoli, mleko in jajca pa pri kmetu. Meso včasih pri kmetu, večinoma v trgovini,kar je v akciji od Pivke recimo.
Enkrat ali dvakrat na leto gremo v Eto in Fructal.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kje nakupujete?
14.6.2008 20:12:51   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Včasih sem v mercatorju, res sem ogromno tam zapravila, zdaj pa so šli čez vse meje pri cenah in grem redko tja že kar nekaj časa.


Enako!!!

Jaz največ kupujem v Leclercu, Sparu in Lidlu, včasih tudi v Hofer-ju. V mercatorju pa najnujnejše, ker ga imam 50 metrov od hiše.

< Sporočilo je popravil tananejka -- 14.6.2008 20:13:51 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Ena "vzgojna po zadnji plati" je opravičljiva...
agnes



kadar me otrok pripelje do tega (15%)

ker včasih nič druga ne zaleže (24%)

ker občasno nikomur ne škodi (8%)

le v izredih okoliščinah (35%)

ni nikoli opravičljiva (19%)


Število vseh glasov: 540

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!