Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Če se ne motim naslednji teden vse tri štartate s postopkom. Bog dej, da vam vsem trem uspe. Res vam od srca privoščim in bom mislila na vas. tokrat bom držala fige, ker pesti prejšnjič niso pomagale.
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 15:40:44
Kornelija
Vsem trem veliko sreče pri postopkih:pujs::pujs::pujs: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
držim fige da bomo tokrat izvedele samo pozitivne novice! :duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza:
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 18:36:25
neni
HVALA, :((:((:((:((:((:((:(( jokam ko dež ko berem vaše poste, zdej pa ne morem v dnevno sobo, me bo moj čudno gledal. Obljubim za vse tri, da bodo tokrat same črtice. Ribica, upam, da bodo res :duda::duda::duda: Al pa vsaj :duda:
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 19:06:52
anajmad
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:vse bomo letos vesele in debele:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: en lp:morje:D.
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 21:54:01
tia
Klarisa, Neni in Goya tudi od mene pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: res si zaslužite srečo,še posebej pa tako željene :duda::duda::duda::duda:,naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 7:39:18
klarisa
Ja, kolk ste pa prijazne...Danes sem štartala s suprefactom, tam nekje začetek aprila naj bi bil transfer..Me 3 gremo na zmago, sevede tdui ob vaši pomoči pozitivnih misli...
pa pa
za vse vas :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: