|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klik
2.9.2005 21:12:35   
kepica
Ojla računalniški mojstri!

Ker hočem živeti sodobno,sem se odločila za plačevanje položnic preko interneta in stopila do Gorenjske banke,kjer sem se naročila na Klik. Domov sem dobila vse papirje,gesla in vse,kar je potrebno za nastavitev programa,zraven pa seveda buklo z navodili. Poskusila sem zadeva inšalirat,pa ne gre. Ne vem,kaj delam narobe. Vnesem gesla,program pa me opozarja,da je nekje napaka. Gesla sem vnesla pravilno. Ne vem,kaj bi lahko še bilo narobe. Ima kdo izkušnje s tem programom in bi mi pomagal?

Upam,da se bo našel kdo

lp
kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Klik
2.9.2005 22:00:44   
Anonimen
Si prejela kakšno disketo? Aja tega ni več...si naložila certifikat?

Si najbrž prejela geslo na mail in še en papirček kjer je tudi eno geslo...je tako?

Ko boš to našla, pojdi na spletno stran, tako piše v bukvi, prijava v sistem ali klik, vtipkaj obe gesli, da se naloži certifikat in potem boš lahko nadaljevala.

Če ne bo šlo, pa bova ponovili postopek. Enkrat bo šlo!

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Klik
2.9.2005 22:30:08   
ales*
Dogaja se, da včasih stvari ne delajo niti takrat, ko človek dela po navodilih, ki nam jih porinejo podjetja skupaj z raznimi CDji.
Ker se vsak programer tega zaveda, zraven CDja in ostalih papirjev zapiše še telefonsko številko, kjer dobiš kvazi strokovnjaka, ki ti pomaga v teh "specifičnih" primerih.
Zato predlagam, da si zapišeš katero napako ti javlja in pokličeš na tisto rdečo številko in upaš, da ti bodo pomagal rešit tvojo težavo. Lahko pa napako napišeš tudi sem, pa ti bom poskusil pomagati jaz.

lp, Aleš

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Klik
2.9.2005 22:57:47   
dix
Jaz sem na enem rač 2x nalagala ta certifikat pa še vedno ni delalo pa so mi še pomagali svetovalni iz Klika. Fora je bila da se je certifikat nepravilno naložil, ni se ga dalo izvoziti potem. Pl sem še 3. naročila novo geslo in se spravila nalagat na drugi rač in je takoj brez težav šlo.

Zakaj pa na prvem rač ni uspelo pa nikomu ni jasno, mi nobene napake ni javilo, samo strani ni mogoče rpkazati ko se je certifikat naložil

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Klik
5.9.2005 7:53:35   
kepica
Hvala za vaše nasvete. Sem se potem v soboto dol usedla in si rekla,da bom toliko časa poskušala,da bo useplo. Non stop je javljalo napako in potem sem ugotovila,da so navodila čist zmešana. Greš po vrsti,potem pa nekej vmes manjka,nadaljevanje pa je nekje zadaj,pa potem spet od spredaj naprej.Tega pač nisem takoj opazila,zato pa ni šlo. V glavnem,zdej dela k urca in sem prov vesela,da sem zrihtala,ker je Klik res fajn zadeva.

Hvala tudi vam za pomoč. Sem hvaležna,da ste mi pomagali.

lp
kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?