|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klimofen
19.10.2005 8:32:29   
Mauka
Pozdravljene!

Pred kakšnim mesecem dni sem vam že razložila kako je z mojim problemom....s partnerjem se trudiva skoraj leto dni (mesec dni manj). Iz meseca v mesec pričakujem da le ne bo user posted image , ampak me preseneti. Sem že skoraj obupala, vendar ste mi pomagale z vašimi besedami. Potem sem se malo odmaknila od portala, malo odmislila svoje probleme, vendar ta mesec ko sem že tako težko pričakovala da pa bi lahko že kaj bilo zopet nič. Čisto me je vrglo......user posted image user posted image user posted image . Naročila sem se pri ginekologu, kot da grem na redni pregled, žal je moja ginekologinja zbolela tako da jo je nadomeščala druga. Ker ji je bilo pri samem pregledu nekaj čudnega mi je naredila prav UZ. In rezultat? Njene besede so bile take: levi jajčnik - super!, desni jajčnik - super! maternica - uredu! sem bila tako vesela tako zadovoljna da sem ji sploh pozabila omeniti da s partnerjem delava na user posted image . Sem si rekla bomo poskusili še malo po naravni poti potem pa zaprosili za pomoč. In zato me je ta mesec vse skupaj še toliko bolj presenetilo, če je kao vse ok, pa še vedno nič. no ja kar je me zanima, kdaj oz kakšni učinki so za dobiš recept za Klimofen?? mi zna katera kaj več povedati o tem? ali mi raje svetujete da se še malo turidmo in delamo po naravni potiuser posted image in mogoče kdaj ugledam user posted image user posted image . Želja je res velikaaaa, spodbuda pa tudi!

Hvala vam že vnaprej!

Z vami mi je veliko lažje!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klimofen
19.10.2005 9:40:05   
marrusa
Mauka,pri meni bo tudi nasljednji mesec eno leto,kar delama na user posted image .
Nikoli nisem imela nikakršnih težav,vedno sem imela redne neboleče menstruacije,ovulacije,ki so se zelo lepo videle na UZ,jajčniki prehodni,skratka vse v najlepšem redu.Po petih mesecih mi je dala ginekologinja napotnico za slikanje maternice.Tudi na slikanju maternice je bilo vse v redu,potem pa ma je še napotila na laparo in histeroskopijo.Na laparo in histeroskopiji pa so ugotovili endometriozo in pregrado v maternici,ki so mi jo odstranili,endometriozo pa požgali.To je bil tudi vzrok,da nisem zanosila.Zelo sem hvaležna ginekologinji,da me je dala tako hitro na preizkave,ker če bi se zanašala na UZ,ne bi nikoli vedela kaj je narobe.Upam,da mi bo sedaj kmalu ratal postati user posted image .
Tebi pa želim,da ti ne bo treba nobenih preizkav in da boš kmalu zagledalauser posted image .

(odgovor članu Mauka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Klimofen
19.10.2005 9:49:30   
Mauka
marrusa!

Hvala za tvoj odgovor. Veš kako se človek bolje počuti, ko sliši nekaj novega, tolažilnega.
Kdaj pa si omenila svojio težavo (da ne moreš zanositi) svoji G?? A predlagaš da pononvo pokličem G in ji povem v čem je problem in potem bo že sama vedela kakšen je nadaljni postopek ali rajši še malo vztrajam in poskušam po ''naravni'' poti???

(odgovor članu Mauka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Klimofen
19.10.2005 9:55:36   
Klara Laura
Živjo!
Tudi midva z možem se trudiva že tri leta za naš naraščajček. Od januarja sem jemala klomifen, pa nič. Na UZ je bilo vse OK, tudi folikli lepo rastejo, v obeh jajčnikih, dobila sem vsak mesec stop injekcijo, ampak nič. Tudi sama sem bila že velikokrat čisto na tleh in nisem več vedela kako naprej. Skupaj sva se odločila, da čez poletje prenehava s klomifenom in sedaj  novembra greva v nove boje. Klomifen ti lahko predpiše pa samo ginekolog.

Upam, da bo kmalu tudi zate in zame in vse, ki čakajo, nastopil dan ko ugledamo user posted image

(odgovor članu Mauka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Klimofen
19.10.2005 10:22:46   
marrusa
Ko nisem zanosila po treh mesecih,sem šla ginekologinji in mi je naredila UZ,potem mi je dva meseca spremljala na UZ ovulacijo,po petih mesecih pa mi je dala napotnice za preizkave.Jst na tvojem mestu ne bi začela z klomifenom,dokler ne narediš določeni preizkav.
Ali imaš ovulacije?
Meni bo predpisala klomifen v nasljednjem cikusu,če do takrat ne zanosim.

(odgovor članu Klara Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Klimofen
19.10.2005 11:40:13   
ana25
Pozdravljene,

Jaz se trudim zanostit že skoraj 1,5 leta in pri meni je tako, da mi je po enem letu po naravni poti, Kljub relativno slabemu UZ imam namreč policistične jajčnike, dala klomifen za 3 mesece in ker se ni nič prijelo sedaj še enkrat za 3 mesece klomifen, brez vseh preiskav - saj je pri meni problem, ker imam redke ovulacije.
se mi zdi zelo zanimivo da so tebe marrusa dali že po 3 mesecih na vse preiskave in podobno, saj naj bi noramalnemu paru no 80% ratalo zanositi v enem letu ostelim pa nam gre bolj počasi.

No kar se tiče kako povedati g za kaj gre, jaz sem kar povedala, da se trudiva in kar povej da si že malo obupana in da bi rada čim prej bila nosečka. Pol bo pa ona predlagala kako naprej.

Jaz sem z mojo že zmenjena, da se slišiva januarja za slikanje mojih jajcevodov in za spermiogram.

Lepo se imej,

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Klimofen
19.10.2005 13:25:50   
marrusa
Ginekologinja me je dala na slikanje maternice peti mesec, na laparo in histeroskopijo pa sedmi mesec,za kar ji bom vedno hvaležna.Ko sem šla na laparo in histeroskopijo sem se malo zlagala glede mesecev.Je pa od ginekologov odvisno kdaj te dajo na preizkave.Meni se zdi eno leto kar dolga doba,potem pa še vse peizkave,ki jih moraš dati in je takoj dve leti naokoli.

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Klimofen
19.10.2005 19:17:12   
Katjusa
Zivjo!
Jst sem mal prej ko sma dopolnila eno leto truda obiskala G ker sem imela neke dolge M predpisal mi je dabroston takrat sem tud povedla da si zelim zanosit in je reku da ce v pol leta ne zanosim nej pridem nazaj in cez pol leta jst spet veselo k njemu in mi je dal napotnico za spermiogram in HSG. po opravljenih preiskavah je blo videt vse OK tako da mi je dals e za tri mesece dabroston nakar mi je na naslednjem pregledu reku da imam desni jajcnik policisticenuser posted image .... Dal mi je klimofen in je reku za tri mesece prvi mesec sem jemala po eno tabletko od 4-9 dneva ciklusa cez devet dni sem imela pregled kjer naj bi ugotovili ce je bila ovulacija ali ne. G je takrat reku da ni vse vredu in da nej naslednji ciklus jem 2 tabletki dnevno in kljub temu da kao ni blo vse vredu Naslednjega ciklusa ni blo in po 5 dneh izostanka sem naredla test in  na moje veliko presenecenje sta bliuser posted image . Upam da se vam cim prej ponovi moja zgodba lahko ima drugacen scenarij pomemben je sam koncni rezultat!

Mauka glede na to da se trudis eno leto imas pravico do nadaljnih preiskav ce ne drugega po vsaki preiskavi si malo bolj miren k ti recejo da je vse vredu al pa ker ves kaj je narobe in potem se lahko zdravis.... Jst bi se na tvojem mestu spet narocila na pregled in takrat omenla za kaj gre....

Punce vem kako vam je sama sem bla na istem mal vec kot dve leti in vam lahko recem sam to prej ko slej za vsako pride cas medicina je zdej tako napredna da se da marsikaj postimat in  najbolj vazno je da ne obupate, tudi ko ze mislis da je nemogoce se lahko zgodi cudez!

LP Katja

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?