Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ampak me preseneti. Sem že skoraj obupala, vendar ste mi pomagale z vašimi besedami. Potem sem se malo odmaknila od portala, malo odmislila svoje probleme, vendar ta mesec ko sem že tako težko pričakovala da pa bi lahko že kaj bilo zopet nič. Čisto me je vrglo......
. Sem si rekla bomo poskusili še malo po naravni poti potem pa zaprosili za pomoč. In zato me je ta mesec vse skupaj še toliko bolj presenetilo, če je kao vse ok, pa še vedno nič. no ja kar je me zanima, kdaj oz kakšni učinki so za dobiš recept za Klimofen?? mi zna katera kaj več povedati o tem? ali mi raje svetujete da se še malo turidmo in delamo po naravni poti
. Želja je res velikaaaa, spodbuda pa tudi! 
.
.... Dal mi je klimofen in je reku za tri mesece prvi mesec sem jemala po eno tabletko od 4-9 dneva ciklusa cez devet dni sem imela pregled kjer naj bi ugotovili ce je bila ovulacija ali ne. G je takrat reku da ni vse vredu in da nej naslednji ciklus jem 2 tabletki dnevno in kljub temu da kao ni blo vse vredu Naslednjega ciklusa ni blo in po 5 dneh izostanka sem naredla test in na moje veliko presenecenje sta bli