Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

potem pa skušaš to čim dlje not zadržat ( to ne traja dolgo) pol pa greš na WC sedet, gre kar samo ven ni treba nič pritiskat ( podobno kot pri driski) in kakaš in kakaš in kakaš... dokler pač pride kaj ven potem se stuširaš oblečeš in to je to. Not si kakšne pol ure.
meni je tud fajn deloval na odpiranje, v tistem času ko sem bila tam not sem se skoraj že čisto odprla.
. Potem, ko sem na Wcju "oddelala" svoje, sem skočila še pod tuš. Ma res je fajn filing, ko si spraznjen in si v porodni čist sproščen.
sodelavka je zganjala tak cirkus, ampak je nisem resno jemala. In kako je potekalo - tako kot so predhodnice opisale. Noben problem, ne boli, mine hitro, zoprni so edino popadki, če so že boleči in pogosti. Nič se ne boj.
JE pa zadeva, vsaj zame, čist super, se orng spucaš in ti na porodni ni treba nič na to mislit, da bi kaki babici kaj v obraz priletelo