|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen - kdaj vzeti?
19.11.2008 15:41:50   
Nesrečka
ojla

imam eno vprašanje glede klomifena. S fantom se trudiva zanosit že 4 leta. Vsa leta do sedaj je bilo z menoj kao vse o.k., no odšla sem na laporo in glej ga zlomka ogromno žarišč. Sedaj mi je dal ginekol klomifen in jutri naj bi vzela prvo. Imam pa problem glede menstruacije. Pred operacijo sem jo imel vedno redno na 28 dni in zelo močno. Sedaj pa sem jo dobila 35 dan, vendar skoraj nič. 1. dan kapljica, 2. dan nič, 3. dan kapljica, 4.dan (danes) pa zelo močna z bolečnami. Sedaj pa ne vem ali naj štejem kot prvi dan menstruacije nedeljo ali danes?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.11.2008 18:35:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KLOMIFEN
19.11.2008 16:05:10   
bayb77
meni so v amb. v Lj. rekli da se prvi dan M šteje ko se močno vlije in ne izcedek ali kaj podobnega. najbolje pa bo , da pokličeš tvojega G. in vprašaš- beseda ni konj!!

Srečno!

(odgovor članu Nesrečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KLOMIFEN
19.11.2008 17:34:06   
Anonimen
spremeni nick v kaj bolj pozitivnega- negativnost ti ne bo pomagala do zanositve

(odgovor članu Nesrečka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KLOMIFEN
19.11.2008 19:39:42   
Serendipity
Lep pozdrav (ne)SREČKA user posted image

kot prvi dan M se šteje, ko se vlije in ne izcedki. Torej je danes prvi dan. Če pa nisi prepričana lahko vprašaš svojega G ali pa preveriš na med-over-net, pri dr Pušenjaku, sem prepričana, da če malo prebrskaš boš našla podobne situacije in odgovore.

Drži se, pa glavo po konci - pravzaprav si srečka, ker se je nekaj končno začelo odvijat user posted image . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KLOMIFEN
20.11.2008 8:19:19   
Nesrečka
Hvala vam za odgovore. Imela sem namen vprašati svojega G, vendar imam občutek, da mi ne bi znal svetovati (no mislim da mu ne zaupam naj bolj), že ko mi je predpisal klomifen, je bral iz knjige kako se jih jemlje, tako da,...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KLOMIFEN
20.11.2008 10:28:12   
ledenka
pri klomifenu je pravzaprav vseeno, kdaj ga začneš jemat - lahko 3., 4. ali 5. dan ciklusa (G imajo različne protokole). O pa nastopi 5-10 dni po zadnji tabletki K. upam, da te bo vsaj enkrat pogledal na UZ, kako reagiraš.

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu Nesrečka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?