|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko časa po bolezni še doma 20.1.2009 17:15:19
|
|
|
|
karin412
|
Zanima me, koliko časa naj otrok ostane doma po preboleli bolezni-pa ne tista varianta ko rečejo, da če nima 24 ur vročine, ali en dan ne bruha ali driska... To sprašujem, ker smo bili 3 tedne doma, prejšnji teden 3 dni vrtca, potem sta pa oba že zbolela-res je, da razsaja vse možno zdaj, ampak mi je bilo kar žal, da sem ju dala tiste tri dni. Tudi jaz sem razočarana s prvim letom, sta kar naprej bolana, če ne eden, pa drugi, in ker si šele iščem službo, sem sicer doma, drugače bi bila pa cel čas na bolniški.
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa po bolezni še doma 20.1.2009 21:24:07
|
|
|
|
bskrle
|
Sedajle se bolezni kar kopičijo, ko zboli za novo še ne preboli staro. Naše so bile prejšnji teden 3 dni doma, ta teden, bodo 4 ... Sama imam bolniško -mirovanje.
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa po bolezni še doma 21.1.2009 5:28:27
|
|
|
|
kepa*
|
Če imaš možnost, ju pusti po tem bolezni še kak teden doma, da se okrepita.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Nomalna nosečnostFLASK_APri normalnem poteku nosečnosti sem rodila:čez rok (
39%)

40T (
19%)

39T (
15%)

38T (
9%)

37T (
8%)

prej (
10%)
Število vseh glasov: 463Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!