|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 16:14:41
|
|
|
|
tulip
|
Malo čudno se sliši, ampak vendar me to zanima. Stver je v tem, da naš 10mesečnik daje vse v usta - drobtinice, travo, mravljico najprej s palčkom razmrcvari in jo potem tlači v usta, papir, rožice...kar mu pade pod roko. Med tem je tudi pesek pa kamenčki... Saj tako pazim, da ne da v usta oz. sem mu do sedaj uspela vse izvleči ven, a me zanima, koliko je narobe, če bi slučajno pojedel kakšen kamenček.... A je za delat paniko ali ne? A ga pokaka ali je možno da se kje ustavi? Kakšne izkušnje imate s tem?
|
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 16:32:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ko je moj brat bil še majhen, je nekoč pojedel kovanec. In potem so vsi v strahu čakali kaj bo. No, pa je kovanec lepo prišel ven, čeprav oksidiran . Na tvoje vprašanje pa ti nebi vedla odgovoriti. Mogoče ima katera izkušnje z tem.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 16:36:07
|
|
|
|
tulip
|
Saj tudi jaz sem pojedla železno šibro, a sem imela 6 let in je ravno tako prišla ven, bistveno manjša sicer... Ampak tak majhen fantek?
|
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 16:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, možno je, da zaide v slepo črevo, torej slepič, in se potem ta vname.
|
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 21:51:57
|
|
|
|
natalia
|
|
|
|
RE: Koliko velik kamen lahko otrok poje? 25.6.2006 21:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je tu smešno?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?