|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Komisije za podaljšanje strožje?
24.3.2011 15:49:01   
isabeaux
Imam eno vprašanje...sploh za starše, ki ste dali vlogo za podaljšanje dopusta za nego in varstvo otroka pred kratkim, in če so vam zavrnili, pa ste se pritožili...ali so komu potem odobrili?

Seveda pod pogojem, da recimo otroček obiskuje fizioterapijo...itd...

No moja izkušnja je takale:
mojo Najo hodiva na Fizio včasih tudi dvakrat tedensko, bila je rojena v polnem 35. tednu, hvb. nekih posebnih težav ni imela, le da imamo kr naprej težave z bruhanjem ...neješčnostjo, atopijskim dermatitisom in seveda pri motoriki malo zaostaja, sedaj pri 11. mesecih še zmeraj ne sedi, se ne plazi, edino kar ji samostojno uspe, je da se iz hrbta na ravni podlagi prevali na trebuh, ampak se tudi takoj vrže nazaj na hrbet....

Skratka kar sem želela povedati je to, da sem danes na lastni koži okusila, da so postali v zadnjem letu hudooo strožji na komisijah za podaljšanje porodniške, saj sva midve dobili danes odločbo, kjer so naju zavrnili.

Zakaj po enem letu...?

Ker pa imam doma še sinka, ki se je rodil pred dobrima dvema letoma, tudi nedonošenček , rojen v polnem 33. tednu, in on se je pri 11. m. že plazil...ostalo je vse bilo tudi ok, le da sva hodila na fizio 1x na teden...pa so nama vlogo za podaljšanje odobrili za 90. dni....

Po pravici povedano, sem po eni strani žalostna, saj bi lahko z Najo in Majem bila doma še vsaj tri mesece, če bi mi vlogo odobrili, tako pa žal...bosta šla v jasli...čeprav si nikakor ne predstavljam kako bo naja v jaslih...ko še niti sedi ne...

Sicer razmišljam o prtožbi...stane me nič ne...ampak dosegla pa itak ne bom nič...mar ne...ima kdo kakšno izkušnjo s tem?

Hvala in lp...



_____________________________

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Komisije za podaljšanje strožje?
26.3.2011 18:24:33   
Edina
spadate pod mb komisijo???:)  Ti menda niso tako radodarni s podaljšanjem :)

tut nam so 1.zavrnili, to je bilo 2meseca pred koncem porodniške. Smo imeli tudi  fizio 2x tedensko, asimetrijo.. Pa so zavrnili. Sm hotla pisat pritožbo pa mi je na CSD svetovala naj počakam. In sempočakala do konca porodniške in nato še enkrat vložila prošnjo za podaljšanje. Tokrat sem dodala vse izvide (od rojstva naprej), izvide iz UKC LJ, SB Celje in iz naše SBSG. Na koncu so nam hvala bogu odobrili, če pa ne bi bi pa zagotovo pisala pritožbo, ker smo dobili na zadnjih pregledih nekaj resnih diagnoz.

Upam da čimbolje opravite.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?