|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 11:37:31
|
|
|
|
total
|
Tablete dokler dojiš niso priporočljive,za obroček pa ne vem:zmeden:
|
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 11:58:01
|
|
|
|
Alina
|
Jaz ima malčka starega 2,5 meseca in mi je ginekologinja na pregledu dejala, da kontacepcijske tablete ne dajejo v času dojenja, ter da naj pač v tem času uporabljava kondome. Se jih težko navadiš!?:zmeden:
|
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 12:22:39
|
|
|
|
Gaby
|
Živjo! Moj mali bo tudi ta teden star 5 mesecev. Jaz sem že januarja pri ginekologinji dobila maternični obroček-bakren. Lahko ga imam tri leta, nato pa zamenjat. Poseg mi je opravila kar moja izbrana ginekologinja ( hodim v Leonišče v Ljubljani). Sedaj ne bom imela tri leta: nobenih skrbi s kontracepcijo.:sloncek: LP!
|
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 12:38:15
|
|
|
|
sergeja13
|
Vprasanje za Gaby- in kako se pocutis z obrockom? Ali ga kaj cutis? Meni bi bilo zelo neprijetno, da imam neki tujek notri.
|
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 14:43:37
|
|
|
|
rozi81
|
Obstaja neka injekcija (upam da sm prou napisala :ups:), ki je dovoljena tudi v času dojenja. Drži pa 3 mesece. Jo je dobila moja sodelavka ki še vedno doji. LP S
|
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 18:35:56
|
|
|
|
valči
|
Jaz imam pa Mireno,mi jo je ginekolog vstavil sedem tednov po porodu,na dojenje ne vpliva,saj polno dojim. Stranski učinek-rahle krvavitve skoraj vsak dan:((. Imam jo šele tri tedne,tako,da bomo vidli,kako bo:zmeden::sloncek: Čao,Valči
|
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 13.4.2005 9:16:10
|
|
|
|
Gaby
|
Jaz nimam nobenih, čisto nobenih težav. Že od prvega dne po vstvitvi je tako. Res pa je, da je poseg malce boleč, a traja 5 minut, nato pa sem tisti dan še malo krvavela, potem pa konec. Res je tujek, a če je vse kot mora biti ga nič ne čutiš.:angel: LP!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
ime za punčko emsikaZa katero ime naj se odločim? Patricija (
28%)

Timea (
8%)

Lia (
29%)

Vita (
35%)
Število vseh glasov: 480Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!