Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jih je pa cel kup na našem tržišču: etinilestradiol CILEST CILEST DIANE-35 FEMODEN HARMONET obložene tablete JEANINE LOGEST MARVELON MICROGYNON MINULET STEDIRIL STEDIRIL -D STEDIRIL -M TRINOVUM YARINA
Jaz sem imela pred nosečnostjo minulet, po porodu pa femoden. Po nobenih ni bilo nič takega, da bi bile za to krive tablete. Torej nobenih stranskih učinkov.
Pred nosečnostjo sem uporabljala Trunovum in sem mogoče res malo dodala k svoji kilaži. Zdaj sem začela z Yarino in bomo videli. Baje naj bi po njih celo shujšal:bravo:. Tistih 2000 na mesec pa mi ni žal, če res ne zadržujejo vode v telesu.
Pred porodom sem imela kar nekaj let Cilest, ki naj bi bile precej blage in res z njimi ni bilo nikoli nikakršnih težav in nobenih stranskih učinkov.Pa brez doplačila.Priporočam.
Imela sem ze tri-stedril, Minulet, Trninovum, pa sem pri vseh zatekala, bila depresivna in skrajno cudna.. Zgleda da hormonske zascite ne prenasam najbolje..
Pri kontracepcijskih tabletah je pač tako, da na vsako žensko učinkujejo drugače. Je treba probat - tiste, ki eni ful ustrezajo, drugo ful zredijo in ji naredijo mozolje in visok pritisk... Pomoje naj zdravnik priporoča glede na pacientko.