|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koprivnica
13.12.2005 11:51:23   
kepa*
Sinoči sem morala našega skoraj enoletnega malčka peljat k dežurnemu, ker je v roku 1h dobil po celem telesu velike rdeče izpuščaje. Zdr. mu je dal injekcijo in sirup in čez pol ure se je stvar normalizirala. Baje naj bi šlo za koprivnico.
Kaj jo povzroča, je to alergija? Toda na kaj? Malček je ves dan jedel (kolikor pač je, ker mi spet štrajka) znane jedi, nič posebnega.
Se lahko ponovi?

Ima katera s tem kaj izkušenj?

_____________________________

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koprivnica
13.12.2005 13:00:27   
dejčka2



Naša punca je tudi imela koprivnico, sicer poleti, vzroka pa nismo našli. Dobila pa je CLARITIN sirup. Žal pa se nam ponavlja vsakih par mesecev, zato imam doma vedno sirup, predvsem zato, ker lahko zraven izpuščajev zatečejo tudi dihalne poti. Posledice pa so te, da od takrat naprej, vedno kadar jo piči komar, dobi močno oteklino in ji dam takoj sirup.



(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koprivnica
13.12.2005 13:12:55   
KODA
Čimprej k alergologu,na testiranje.Pa dobro je doma imeti Fenistil kapljice,ali Claretine.Alergija lahko izbruhne,ko najmanj pričakuješ.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koprivnica
13.12.2005 13:20:58   
lelaval
Zagotovo je alergija. Moja hčera je imela takšne izpuščaje, ko sem ji prvič dala Aptamil, pa so ji takoj pregledali kri in ugotovili alergijo na kravje mleko, kasneje na kožnih testih pa še alergijo na živalsko dlako. Pojdi do njenega pediatra in naj vaju pošlje na kakšne teste, kajti v teh primerih so prizadete dihalne poti.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koprivnica
13.12.2005 15:00:22   
Anonimen
Moji hčeri se je koprivnica pojavila zaradi alergije na mraz.
Dermatolog ji je dal kar v ambulanti žlico siruoa,najbrž Fenistil(se ne spomnim več,ker je tega že dolgo)Koprivnica je izginila in se nikoli več ni pojavila,tudi alergija na mraz je minila.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Koprivnica
13.12.2005 20:42:08   
Cikica
Sicer nevem kako se temu reče,ampak moj angelček je tudi pred 1tednom imel te pikice,bile so že kot če bi ga 10komarjev pičilo na isto mestouser posted image -na tem mestu je imel takšne bulice kot če te piči komar ampak jih je imel po celem telesu,še na obrazu tako da sem mu dala Clarinet in čez kakšne pol ure je izginilo,pojavilo se je samo še enkrat isti dan zvečer.Se pa spomnil da se mu je že to tudi enkrat zgodilo poleti vendar ni bilo tako hudu.Sedaj je imel še drisko.Bil je full bogi.Nevem na kaj naj bi bil elergičen,mogoče pa so res dlakeuser posted image user posted image ..,jaz sem najprej pomislila na kravje mleko in mehčalec.user posted image

Hvala bogu je zdaj vse ok.user posted image

Lp,Petrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?