|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kosilo
13.7.2005 8:29:37   
sarči
Spet jest težim s tem kosilom,ampak mi absolutno ne gre!!!
Sem zgleda zabita,kar ne morem in ne morem naredit pametnega kosila za tamičkeni,tako da vedno končamo pri dojenju,kar pa nočem!!!
Gospodični sem probala dat ze miljon različic pa nič ni dobro!
A opražite kaj na čebulci al na česnu???
A dodate kaj soli,al bilo kaj drugega za okus???
Kako kombinirate hrano??
Se zeeelooo opravičujem,ker eno in isto sprašujem,a mi pač ne gre od rok!
Pa tudi veliko berem,da jim že dajete skutke,pa jogurte...a ni to malo prezgodaj glede na to,da navadnega kravjega mleka ne sme do 1 leta???

Vsak odgovor mi bo zelo pomagal!
Hvala:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kosilo
13.7.2005 8:59:09   
Magi*
hojla, nič bolj zabita nisi kot vsaka druga mamica, ki se spopada z uvajanjem hrane:)-

mi pričakujemo, da bo otrok tako navdušen nad žlico in tistimi zvarki, pa v večini primerov izgleda ni tako. ne obupaj in počasi, počasi, se bo tamala navadila na hrano, začela jesti do takrat pa ji le še ponudi mlekeca.

jaz npr za kosilo skuham skupaj kako bučko, korenček, krompir/riž/ajdovo kašo, brokoli/cvetačo/kolerabo/blitvo, čisto majčkeno posolim, zraven dam sveži timijan ali baziliko (to kasneje vzamem ven), malo zalijem z vodo. do zdaj sem v to mešanico dala 2x kuhati tudi meso (purana). skuhano pretlačim ali zmiksam, kanem dve-tri kapljice olivnega olja in voila kosilo je na mizi. vsak dan vržem v lonec kako drugo zelenjavno mešanico in to je to. počasi opažam, da je tamala začela lepše sprejemati hrano (beri: vedno manj se pači in vedno več poje), nismo pa še na celem obroku. aja, zelenjavo večinoma dobim na maminem vrtu:bravo:

po "kosilu" je ne dojim takoj, pač pa počakam, da postane mal sitna in potem hop... pa za pit ji tudi ponudim po kosilu, sam noče nič piti.

jogurtov in skut pa tudi jaz še nisem dala, sploh ne vem katere naj ji dam:zmeden: nekateri pravijo nič do 1. leta, drugi pravijo, da sta jogurt in skuta dovoljena:zmeden2:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kosilo
13.7.2005 8:59:22   
Anonimen
Mogoče pa tvoja mala še ni pripravljena na hrano? :zmeden:
A je že kaj jedla ali ne? A sadje ima rada?
lp
Tash

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kosilo
13.7.2005 10:55:49   
sarči
Ja tasha1 ,je že navajena,vsaj dva tedna ji že ponudim kosilčke,pa sej poje eno,dve,tri žličke,pol pa nič več,kar tišči tiste ustke skupi!:grrr:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?