|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kri v blatu pri dojenčici
20.10.2013 21:19:18   
malabubica1985
Pozdravljene,

Naša dojenčica ima od četrtka zvečer prisotno kri v blatu. Takoj v petek zjutraj sva šli k pediatru ki nam je predlagal da menjamo dodatek ki ga ji dajem po potrebi ob dojenju. Jutri imava kontrolo...Ampak ko je že kazalo da tu in tam med blatom ni več bilo krvi, se je zdaj zvečer spet pojavilo v precejšnji količini. A pozna katera to? Kaj bi lahko bilo oz zakaj se še ne konča? Me skrbi ker smo takoj v petek zjutraj probali z drugim dodatkom pa če bi bila alergija na prejšnji dodatek bi se od petka zjutraj do nedelje zvečer že po moje moralo izločit, sploh ker pogosto kaka. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kri v blatu pri dojenčici
20.10.2013 21:52:05   
zari
Pozdravček

No pri nas je bil mogoče malo drugačen primer, ampak veeno.
Naša takrat dvomesečna pupa je bruhnila črno z krvavo sluzjo, smo šli potem na urgenco in se to ni več ponovilo, vendar je bilo blato črno, torej prisotna kri, bili sva hospitalizirani. Ker je bil vikend in te zadeve so nama kasneje povedali, da bi lahko bila kakšna viroza, pač kar je bilo je do pon. že bilo prepozno za testiranje. So pa ugotovili da je alergik na mlečne beljakovine in ker je bila polno dojena, sem se pač jaz odpovedala mleku in mlečnim izdelkom. Kri je imela prisotno dober teden. Tako da pojdita se ponovno pokazat.

(odgovor članu malabubica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kri v blatu pri dojenčici
20.10.2013 22:05:59   
tulpek
Če dojiš bi mogla najprej ti na dieto, in sicer nič kravjega mleka (in izdelkov iz njega) in jajc.... običajno ti najprej to povejo. lahko je pa tudi kaj v blatu/črevesju (pa ne bom pisala, kaj, ker se ne spomnim), nam so v bolnici delali analizo, pa ni bilo nič, vse skupaj je po pol leta diete (najprej moje, potem še otrokove) izzveneo. so pa nas takoj(oz. naslednji dan, ker sva bila proti večeru pri P) v bolnico poslali.

(odgovor članu malabubica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kri v blatu pri dojenčici
24.10.2013 10:00:39   
malabubica1985
Hvala za vama za odgovor. UZ je BP, kar me je najbolj skrbelo. Res so me dali na dieto, (nič iz jajc in mleka) pa mali so menjali dodatek...tak zaenkrat je ok. Tak da upam da je to to. Ker zdravijo to vse bolj na filing če se tako izrazim, ker testi niso pokazali alergije, so pa rekli da ti testi so pri otročkih sploh radi negativni pa v resnici ni čist tako...tak da...upam da bo kakec še naprej ok user posted image , zdaj zaenkrat je user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kri v blatu pri dojenčici
25.10.2013 8:41:12   
neli365
Kri v blatu je pri nas pomenila alergijo na km. Vsi testi pa so bili negativni. Jaz sem imela dieto, dokler sem dojila, potem pa smo jedli Allernovo.

(odgovor članu malabubica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kri v blatu pri dojenčici
30.10.2013 13:20:55   
.tojeto.
Tudi pri nas so bili testi samo enkrat pozitivni pa smo vseeno pristali na Neocatu (PH metrija, 2 x andoskopija).
Pa tudi sedaj pri več kot treh letih so še vedno težave, če zaužije kaj mlečnega.
Pri tvoji dieti pa je treba biti res strikten - tvoje telo še tri tedne po zaužitju mleka oddaja snov v materino mleko - torej za en prekršek otroček plačuje tri tedne (pazi tudi na sestavine v sledovih, ne moreš verjeti kje vse se skriva mleko - celo v zelenjavnih jušnih kockah...)
Če potrebuješ še kakšen nasvet pa kar vprašaj, jaz sem bila na začetku čisto zmedena.

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kri v blatu pri dojenčici
30.10.2013 13:28:13   
Lethe
Če dojiš, potem dieta brez KML, če ne pomaga še brez JAJC. Čeprav jaz sem oboje naenkrat ukinila iz prehrane. Če jo imaš samo na AM, menjaj za Aptamil ADC ali Allernovo, isto velja v primeru kombiniranja dojenje/AM.
Meni so razložili, da so na črevesju manjše razpoke (kot posledica alergije ali vnetja sluznice ali...) in se morajo le-te zacelit, šele potem ne bo krvi v blatu. Če dojenček pogosto kaka, kot naša, potem je to dolgotrajen proces in ni izboljšanja v nekaj dneh.
Hkrati nam je bilo svetovano uvajanje GH, čim dopolni 4. mesece. Naj bi tudi to pomagalo, če drugo ni...user posted image

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?