|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitev v sedmem tednu 12.3.2008 13:27:26
|
|
|
|
Samrela
|
Glede krvavitve ti lahko povem, da sem jaz začela krvaveti v 7 tednu in se plodek na žalost ni obdržal. Ampak zate to ni pomembno, ker bo lahko čisto obratno. Povedati hočem nekaj drugega... če s plodom ni kaj v redu se bo nosečnost verjetno končala, če pa je v redu in je za krvavitev vzrok nekje drugje boš lahko donosila ZDRAVEGA otroka. Tako, da ne se preveč obremenjevat. Glede tablet in dojenja pa ne vem...pozanimaj se pri zdravniku. Srečno!
|
|
|
|
|
RE: Krvavitev v sedmem tednu 12.3.2008 14:11:56
|
|
|
|
Taula
|
Za tablete in dojenje ne vem. Pokliči G. Jaz sem tudi zgodaj začela krvaveti, pa sem sedaj v 31 tednu. Srečno.
|
|
|
RE: Krvavitev v sedmem tednu 12.3.2008 16:21:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v prvi in drugi nosečnosti krvavela okoli šestega in sedmega tedna, na žalost sem obakrat spontano splavila. Je pa tako, kot so že predhodnice napisale - narava sama poskrbi. Za dojenje pa ne vem. Srečno in držim pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo še nerojen otrok odide med angelčke ...Vsaka smrt zahteva proces žalovanja. Pa ni važno, koliko tednov ali mesecev je bil star še nerojen otrok oz. ali je že b...
Zadnje s foruma
Odvisnost od drogurska85Ali podpirate metadonske programe zdravljenja odvisnosti od drog?Da (
36%)

Ne (
64%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!