|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 7:54:11   
corfu
Imam dober repect za princes krofe, problem je pa to, da testo, ko dam v njega maso, rata čist mehko:zmeden2:in nič ne hrusta:zmeden2:. maso filam ohlajeno:zmeden2:

kakšen nasvet bi bil zelo dobrodošel, ali pa celo nov recept!

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 8:02:38   
tesa
Jaz jih delam vedno kr po občutku in kar ratajo.Drugače pa se vedno potem malo zmehčajo in ne hrustajo.
Evo še en recept:
Sestavine
1/4 litra vode
50 g margarine
ščep soli
150 g mehke bele moke
30 g jedilnega škroba
4-6 jajc
1 žličko pecilnega praška

Za nadev:
vanilijeva krema, vanilijev puding ali smetana

Vodo z margarino in soljo zavremo in takoj odstavimo. Zmešamo in presejemo moko in jedilni škrob in to mešanico naenkrat stresemo v vrelo tekočino in umešamo gladek cmok, ki ga med mešanjem segrevamo 1 minuto. Vroč cmok predenemo takoj v skledo in vmešamo z gnetilnim kavljem pri največji hitrosti drugo za drugim 4-6 jajc. Predno vmešamo naslednje jajce, se mora predhodno že popolnoma porazdeliti med testo. Jajc je dovolj, ko se začne testo svetiti. Količina jajc je odvisna od velikosti in testa. Masa mora biti čvrsta in nikakor ne tekoča, ko jo nadevamo na kupčke!
V ohlajeno testo vmešamo še žličko pecilnega praška. Maso nato z brizgalno vrečko ali z dvema žličkama nadevamo na pomaščen in z moko potresen pekač. Prvih 15 minut pečemo pri 220°in vrat pečice ne odpiramo. Za nadaljnih 10 - 15 minut temperaturo znižamo na 190 °.

Ohlajenim princeskam odrežemo pokrovčke in jih nadevamo z vanilijevim pudingom, stepeno smetano ali vanilijevo kremo. Potresemo jih s sladkorjem v prahu ali okrasimo z razstopljeno čokolado.


Jaz kar kupim vanilijevo kremo in smetano in nafilam.
To je vse skupaj zelo malo dela.
Čao:miska:




(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 8:27:57   
corfu
Tesa, koliko princesk dobiš iz te mase?
Jaz ponavadi delam majhne v bistvu za dvakrat v usta, tko da se jih lepo v roke prime?! Vanilijevo kremo in smetano zmešaš skupaj, ali kupiš vanilijevo kremo, in smetano v tubi?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 8:30:45   
Anonimen
Zate jih bo dost, če me pa misliš povabit, pa dej dvakratne količine ;)

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 8:39:22   
corfu
Al bina ni problema, veš skrbi me zato, ker imam jaz doma enga takega ,ki jih obožuje in jih sprot ne dohajam filat, zadnjič, ko sem ji delala, še posode nisem dobro pomila in pospravila, ji že ni bilo več.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 8:41:04   
Anonimen
Kaj, je posodo požrl?

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 9:00:50   
corfu
No ja...pojedel ravno ne, postrgal pa;)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 9:05:09   
tesa
Odvisno kako veliko boš delala. Jaz ponavadi naredim iz dvojne mase in če jih je preveč jih dam v skrinjo.
Pa imaš lepo pripravljene za na hitrco. Ker pečejo se pa dolgo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 9:06:39   
Anonimen
Evo, sem rekla...dvojna masa :)-

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 9:10:49   
corfu
Prvih 15 minut pečemo pri 220°in vrat pečice ne odpiramo. Za nadaljnih 10 - 15 minut temperaturo znižamo na 190 °.


Tesa meni to nikol ne rata, če bi jih tako pekla bi bile vse zažgane.ZAKAJ?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 9:47:10   
Tina&Dean
No moj recept pa je tak:
testo:
20dag vode
ščep soli
10 dag mehke moke
3 drobna jajca
7dag margarine
Voda+maščoba zavrem,solim in zakuham moko. Ko se masa ohladi ji primešam jajca. Ko krofke nabrizgam na pekač jih malo poškropim z mrzlo vodo. Pečem jih na 200°C dokler niso lepo rjave.

Kremo pa kupim v trgovini za kremšnite od dolcevite(al nekaj takega).

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kuharce pomoč!
7.7.2005 20:07:09   
tesa
cofu to je le recept, jst vedno delam mal po svoje in tudi pečem vedno pri 200C (uf kako nardite pikico:zmeden2:) toliko časa, da vidim da so okej.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?