|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kulinarično vprašanje
14.4.2005 11:29:27   
Natas@
Danes sem kupila šopek špinače, da bi jo pripravila našemu 6-mesečniku, sedaj pa ne vem kako naj jo pripravim. Sem jo mislila s krompirjem, tako dsa bi najprej skuhala krompir in jo proti koncu dodala zraven in nato vse skupaj zmiksala. A bi bilo to ok? Koliko časa pred koncem kuhanja naj jo dodam in kakšna zelenjava še paše zraven špinače in krompirja.
Aja še to a lahko 6 mesečnikj že dobi špinačo?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kulinarično vprašanje
14.4.2005 11:37:23   
Rozalija
Špinačo lahko je. Sam pri nas tole skupno miksanje nikoli ni šlo. Pri nas je bilo treba posebej naresti pire krompir, pa posebej špinačo (par min pokuhaš v slani vodi, pol pa sesekljaš pa dodaš mal smetance pa kaj vem kaj ti paše) pol je pa moja pri 6m zraven dobila še male koščke meska. Ni pa niti pod razno jedla kar enega miksanja skupaj in je bilo vse bbbb, posebi pa dobro narejeno pa mnjami.

6m lahko praktično je vse, razen kakšne svinjine, fižola.....

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kulinarično vprašanje
14.4.2005 12:26:13   
borci
našemu je pri skoraj 8 m še vedno vse všeč če je zmešano, tako da nismo nikol imeli problemov kako mu pripravit. lahko za prvič probaš zmešano, če mu ne bo všeč pa drugič posebej. špinačo dodaš ene 3-4 min pred koncem kuhanja.
srečno

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kulinarično vprašanje
14.4.2005 12:52:03   
Natas@
Smo probali. Skuhala krompir in korenček proti koncu pa dodala še špinačo, ter vse skupaj zmiksala. In kajje naedil vse skupaj tako ven pljunil, da sva bila oba zelena, zraven pa še tla in sstol. Dobil pa je manj kot pol žličke. Sem sama probala pa mi je zelo dobro. Bomo naslednjič ponovno poskusili bo mogoče več sreče.
Zdaj pa spimo.:bravo::bravo::bravo:
Lp

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kulinarično vprašanje
14.4.2005 14:37:13   
Gina
Jaz sem ravno zato, ker nisem vedela, kaj bo ven pljunil, delala vse posebej. Pa nič nisem komplicirala. Naredila sem pire in špinačo z vsemi dodatki kar za nas za kosilo in otroku dala za probat. Vsi trije so imeli radi. :)

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?