|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 7.1.2007 21:05:10
|
|
|
|
pearl
|
Mislim, da se linex da kupi tudi v škatlici. Stekleničko, ki sem jo odprla sem jo tudi sama kmalu zavrgla, čeprav sem porabila le dve, pa še to le polovički. PS Pri driskici nam je najbolj pomagal borovničev čaj.
|
|
|
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 8.1.2007 9:38:05
|
|
|
|
vesna.com
|
Jaz sem kupila v škatlici,tako da je vsaka posebej pa maš pač pol doma ko rabiš.
|
|
|
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 8.1.2007 12:32:30
|
|
|
|
Marelica
|
Zanimivo. Jaz se m pa še ekstra vprašala, če se da v kakem drugačnem pakiranju dobit. Mi je rekla, da ne, da je to edino.
|
|
|
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 8.1.2007 12:42:30
|
|
|
|
Magi*
|
u mater, tega pa sploh nisem prebrala. sem prej vedno dobila tiste, posamezno pakirane kapsule na ploščici, zdaj pa so mi dali v steklenički. sem mislila, da tako pakirajo po novem
|
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 8.1.2007 12:55:01
|
|
|
|
Seven*
|
Marelica, v teh kapsulah ni nic zelo skodljivega. Noter so bakterijske kulture tipa Lactobacillus in druge, ki pomagajo obnoviti crevesno floro. Zelo podoben zadeve ki so v bioaktivnih jogurtih.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Imate doma malega kozoroga?Otroci, rojeni med 22. decembrom in 19. januarjem so perfekcionisti, praktični, ambiciozni, ne marajo pa sprememb. To so...
Zadnje s foruma
Vodene športne aktivnostiMichonne RRKdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?Pri 1 letu (
17%)

Pri 2-3 letih (
17%)

Pri 4-5 letih (
31%)

Ob vstopu v šolo (
34%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!