Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), pa mi je drugače zadeva pri drugih všeč. Seveda pa je važno, da je stvar kvalitetno narejena....sama sem imela na faksu priložnost videt eno kolegico, ki si je to dala poštimat v enem x salonu in je bila grozna...vsa skuzmana (lasne konice scufane, suhe in neprivlačne)v glavo, tako, da smo bile vse okrog nje čist šokirane...Jaz bi se o kvaliteti definitivno prej dobro pozanimala, pa če tudi pride dražje, seveda pa verjetno res svoje naredi tudi nega po tem...
po moje moraš razčesavat pod limom? pa lim in narastek za njim pustit na miru?
jaz samo zase govorim in razmišljam. nekak si ne znam predstavljat da ne češem do korenin, ampak samo pred čepki.
. Za take lenuhe kot sem jaz ki lase naj raje spne v čop ali kakor koli drugač je tole prou mučenje. Sama imam zelo dolge lase ampak iz samo enega razloga,ker tako svinsko boli,ko me češejo frizerke, da mi ni za zdržat. Pa 3 ure sedanja v salonu to ni zame!
... ne, dejansko sem vesela, da se napiše tudi tista nasprotna stran. Ker mogoče sam niti ne moreš tolk objektivno gledat pri stvari, ki si jo recimo želiš