|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Linola fett-kako uporabljati?
7.12.2005 20:17:08   
buča
Na navodilih v nemščini piše,da naj bi uporabljal to kopel ne več kot 4 tedne,nikjer pa ne piše,a moraš npr.otroka s tem mazati in kopati v oljni kopeli vsak dan teh 4 tednov?Zaenkrat jo 3 na teden,ampak Pika ima še naprej suho kožo kot poper,ne vidim izboljšave.
Zanima me,če je katera tudi svojega otročka namakala v tej kopeli,če se je in kdaj se je stanje izboljšalo?Ste jih potem vsak dan še 2 mazali z Linola fett mlekom??
Z navodili so zelo skoparili,sama pa glih ne obvladam toliko nemščine,v Medisanu,kjer sem to kupila,pa mi ni znala prevesti...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Linola fett-kako uporabljati?
7.12.2005 21:39:20   
Anonimen
Jaz sem ga kopala vsak drugi dan. V vodo sem vlila manj kot 5 ml Linola Fett. Potem pa sem ga namazala s kremo iz olivnega olja, ki so mi ga zmešali v lekarni na recept. Pa se je stanje izboljšalo.
Na moji kopeli piše: "Če ni drugače predpisano, uporabimo za polno kopel 30-40 ml Lonola Fett oljne kopeli, za delno kopel 2 ml, pri prhanju pa zadošča za direktno uporabo 20 ml. Glede na razširjenost kožnega obolenja izvajamo terapijo z oljno kopeljo kot polno kopel ali delne kopeli 4 tedne ali dlje. Posamezna kopel naj ne traja dlje od 15-20 minut. Pri dojenčkih in otrocih zadošča že krajši čas. Lahko jo namažemo nerazredčeno na telo in se nato oprhamo. Temperatura kopeli naj ne bo višja od 36 stopinj, ker je učinek mastitve kože pri višji temperaturi manjši.Če je koža srbeča, pa naj bo temperatura vode do 32 stopinj ali še manj. Kožo po kopanju z brisačo le rahlo osušimo. Močno drgnenje z brisačo zmanjša terapevtski učinek."

Upam, da sem ti kaj pomagala.user posted image

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Linola fett-kako uporabljati?
7.12.2005 21:43:56   
andrejaz
Kaj pa če imaš previsoko temperaturo? Na mojih navodilih (Linola Fett N oljna kopel) piše, da temperatura vode ne sme biti več kot 36 stopinj. Piše tudi da je kožo potrebno po kopanju samo rahlo osušiti, ker drgnjenje z brisačo zmanjšuje terapevtski učinek.

Mogoče poskusi tudi namazati z Linola Fett kremo. Še bolje bo (in tudi ceneje) če greš k pediatru in ti napiše recept za kremo iz olivnega olja, ki ti jo naredijo v lekarni.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Linola fett-kako uporabljati?
8.12.2005 16:35:36   
buča
A pa so vaši otročki imeli tudi samo kožo na teleščku ful suho?Pod pazduho,še okoli bradavičk,okrog kolkov,pa še po hrbtku?Pika nima suhih ne rokic,ne nogicuser posted image včasih jo direktno namažem s kopeljo ion potem dam v vodo,ki ima 36 C,manj pa nočem,ker se voda že tako shladi na okrog 34 ko jo dam ven....
Sodelavka mi je ravno prejšnji teden povedala,da ima kao njena 4 letna soseda iste probleme,da pa so pri njej ugotovili alergijo na pršice!user posted image Nisem še slišala,da bi kdo alergičen na pršđice imel suho kožo,čeprav verjetno,je tudi to mogoče....dandanes je vse mogoče....user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Linola fett-kako uporabljati?
8.12.2005 16:36:41   
buča
pršđice...jaouser posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Linola fett-kako uporabljati?
10.12.2005 17:26:00   
Anonimen
Naš Nejc je imel ful suho kožo po celem telesu, najhuje je bilo pa na pregibih. Zdaj pa je OK.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?